Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak
9.10.2017, Jáchym Šlik, aktualita
Chybí vám na trhu nové smartphony s mobilními Windows a aktualizace, které by přidávaly do systému další funkce? V nejbližší době neočekávejte zlepšení situace, Microsoft má v plánu Windows 10 Mobile už jen udržovat při životě.
Mr-Paul (1) | 10.10.201722:01
Za mě velká škoda, jedu na lumii 925, telefon je parádně zpracovaný a má několik funkcí, které postrádám jak na androidu tak na iOS ­- konkrétně Glance screen, což je pekelně návykové ­- Samsung to má nedořešené. Ovládání přechodů v prohlížeči gesty, tolik nesnášené dlaždice jsou na telefonu prostě geniální + živé náhledy novinek, ne jen trapné čísílko např u zprávy, emailu nebo telefonu, ale je vidět i detail kdo volal, psal apod.
Plus Lumie měly vždy jedny z nejlepších foťáků, výborné zpracování ­(alespoň ne ty dražší­) a i vcelku dobrou cenovku.

V podstatě řeším v tuto chvíli kam přejít, protože mi umírá baterka a nechce se mi ani do androidu, tak ani do iOS ­- nechápu co je na tom tak skvělého, zatím jsem rozumné argumenty nedostal ani od prodejce, tak ani od uživatelů ­- mezi nejčastější důvody proč koupit apple je ­"dobře to fotí­" ­"má to velký display­" ­"neseká se to­" ­"je to super na práci­" ­- tenhle argument mi mimochodem říkalo asi 6ti letý dítě :D
Odpovědět2  0
Puppy8 (68) | 11.10.20179:13
Není třeba přecházet nikam, podpora je minimálně do roku 2019. Stále jsou dostupné HP Elite x3 nebo Alcatel Idol 4 Pro. Další vývoj je směrem OneCore Windows 10 on ARM.

To 6 leté dítě sedí, přesně pro ně je Apple určený :­-­)­)­) Obě ostatní platformy jsou naprosto příšerné ­(Android ­- jedna velká neopravitelná bezpečnostní díra, Apple ­- uživatelské rozhraní pro děti a předražený šrot­), to už je lepší nic.
Odpovědět1  0
durib (22) | 9.10.201721:07
Není to tak dávno, kdy měl MS monopol na trhu OS, který nečestně přiživoval. Jenom škoda, že to nezasáhne lidi, kteří MS v té době řídili.
Lumie jsou však ideální telefony, pokud chcete jenom volat, posílat SMS, občas foto a net a nutně chcete ­"dotykáč­". Se svými cenami ­(bo to nikdo nechce :D­)jsou to teď nej telefony, protože ty přiliš levné Androidy z Číny se nedají používat.
Odpovědět3  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.