reklama
Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Aplikace
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky
Příslušenství
Tablety
Wearables
Ostatní
O nás  |  Napište nám
Facebook  |  Twitter
Svět hardware  |  Digimanie
TV Freak  |  Svět audia
23.10.2009, Pavel Koza, recenze
Společnost Samsung, stejně jako většina ostatních výrobců mobilních zařízení se systémem Windows Mobile, výrazně zapracovala na vzhledu i užitnosti základního systému od Microsoftu. Své řešení nazvala Samsung TouchWiz.
Daidalos117 (10) | 2.12.200920:16
Aha no tak aspoň o nic nepřicházím ;-) Jinak přesně ten widget co je na screenech mám a mam tam jenom 4 :-(
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Daidalos117 (10) | 30.11.200918:53
Fakt by mne zajímalo kde jste vzali ten Facebook a youtube widget prohledal jsem snad celej web ale nikde nic.Jinak ten Widget pro přidávání jsem našel musel jsem ho stáhnout,ale stejně jde pomocí něj přidat jenom asi 4 widgety :(
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Pavel Koza (555) | 1.12.200923:38
Vykouzlil jsem si ho:) Ale vážně, měl jsem to všechno na zařízení, akorát to mohlo být skryté - musel jsem do nastavení a zobrazit si je. Je ale možné, že i přes ujištění Samsungu nebyla ta ROMka 100% stejná, než se prodává v ČR, což je mi líto, ale nic s tím neudělám. Každopádně konkrétně ten Facebook Widget není nic jiného než odkaz na mobilní verzi Facebooku, takže to není žádná škoda. To samé platí o YouTube, nejsou to widgety v pravém slova smyslu, ale jen odkazy. Pokud jde o přidávání Widgetů, tak teď mám před sebou Omnii II a těch widgetů je tam plno... Tak nevím, ale teď už to bohužel nezjistím, zařízení B7610 jsem vrátil.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Javorak | 29.11.200912:24
Outlook by měl být v základní výbavě tohoto mobilu. Zajímá mě jeho synchronizace s outlookem v PC - já používám už historický outlook 2000 a zajímá mě, jestli bude možné synchronizovat kalendář z mého počítače s mobilem. Předem děkuji za odpověď.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Pavel Koza (555) | 30.11.20096:29
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Pavel Koza (555) | 1.12.200923:58
Tak jsem si to precetl jeste jednou a zjistil, ze odpovidam jak tatar na neco jineho. Takze jeste jednou - Outlook 2007 v baleni NENI a i kdyby byl, tak uz hodne dlouhou dobu byva v baleni pouze 60-denni zkusebni verze a nikoliv jako pred lety FULL verze. Ufff, ted uz je to snad presne:)
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Daidalos117 (10) | 25.11.200918:47
Já sem asi uplně blbej nebo co :-D Já tam nikde nenašel ten widget který je na stahování těch dalších.Pomůžete mi ? JO a ten Facebook a youtube widget jste stáhli pomocí něho?
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Pavel Koza (555) | 25.11.200921:52
Ten widget pro downloady vypada jako kosticka lego a je tam napis Widget. Ty dalsi dva se asi musi aktivovat, tapnete na tu uplne prvni ikonku v seznaku a zobrazte si je.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Daidalos117 (10) | 26.11.20099:26
Asi jsem slepý,ale nic takovýho tam prostě nemam . Ten facebook a youtube už tuplem ne ani tam ve Správci nástrojů.Musel jste mít nějakou spec. omnii :-D
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
bobo.4150.sk (18) | 25.10.200920:17
Veľmi, veľmi pekná recenzia... Otázka: po recenziách HTC TouchFlo a Samsung TouchWiz, ktorá z nadstavieb je subjektívne lepšia? Ja viem, každá vie to či ono lepšie, ale pre každodenné používanie telefónu a PDA zároveň, ktorej by dal recenzent prednosť? Pretože od toho sa následne odvíja aj výber konkrétneho telefónu od konkrétneho výrobcu. Díky za odpoveď...
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Pavel Koza (555) | 25.10.200923:36
To je nezodpověditelná otázka:) Osobně mi nejméně vyhovuje ta widgetová trojobrazovka, ta je fakt pro úplně jiné uživatele, než jsem já. Ty druhé dva moduly jsou asi srovnatelné, ale protože se dost liší, je to srovnání jen obecné, jinak na jednu a tu samou funkci jdou jinak. No a poměrně dost uživatelů tohle TouchFLO nebo TouchWiz jednoduše vypne a použijí nějakou vlastní náhradu nebo sadu modulů. Nutno ale dodat, že ani vzdáleně není moje práce managerského stylu, z těch základních aplikací používám intenzivně jen email, ostatní je tak sporadicky...:)
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.