reklama
Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Aplikace
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky
Příslušenství
Tablety
Wearables
Ostatní
O nás  |  Napište nám
Facebook  |  Twitter
Svět hardware  |  Digimanie
TV Freak  |  Svět audia
4.8.2014, Jakub Doležal, recenze
Vybitá baterie v telefonu, mizerné Wi-Fi v hotelu či paměťová karta přeplněná fotkami. To jsou některé z komplikací, které vás mohou na cestách potkat. Dokázali inženýři z Kingstonu najít řešení a vytvořit doslova Krabičku Poslední Záchrany?
elder (2) | 9.2.201512:15
Zas dalsi krabice k nicemu...
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
superkajo (2) | 6.9.20144:43
Tak, prave mi krabicka dosla na hotel a mam problem ako sa pripojit na hotelovu wifi. Po pripojeni pyta kliknutie na stranke na ktoru automaticky presmeruje­(ked sa pripajam na hotelovu wifi priamo­) lenze ked sa pripojim cez kingston ku presmerovaniu nedojde a vypise len ze nie som pripojeny k netu. Vie mi niekto poradit?
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Jakub Doležal (21) | 7.9.20140:12
Dobrý den,
je zvláštní, že nedojde k otevření stránky i na notebooku. Zkusil bych to obejít následovně:
1­) Připojit se notebookem, otevřít prohlížeč a zkopírovat adresu, na kterou Vás to přesměruje
2­) Připojit se přes Kingston a adresu vložit do prohlížeče
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(1)  nízká(0)
superkajo (2) | 13.9.20140:26
Dakujem, ide
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
zozik (2) | 8.8.20149:56
... skoda, ze to nespolupracuje s WP8:­( Vnitrni nerozsiritelna pamet me L925 na dovolene nedostacuje a jelikoz s sebou nehodlam tahat ntb, neco takoveho maleho levneho, kam bych mohl presouvat natocena videa by se hodilo. Snad casem. Nevi nekdo o jinem zarizeni tohoto typu, ktere by se dalo pro tento ucel pouzit? Dik
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
NRX (2) | 8.8.201412:27
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
zozik (2) | 8.8.201414:06
To je obycejny box na disk + ze z nej clovek muze cist data pres wifi, ne? To nejen neresi moji situaci ale podle me ani neni konkurence pro testovany produkt:)
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
NRX (2) | 11.8.201413:05
V podstate asi aj hej :­-­)

Svojho casu som hladal ulozisko, ktore by som pripojil k tabletu kvoli fotkam z DSLR na dovolenke ­- cize aby to malo svoj vlastny HDD a zaroven citacku CF, pricom kablovanie moc nemusim, tak Wi­-Fi bola vitana alternativa.

To, ze taketo zariadenie nenajdes, kvoli pozadovanej integrovanej citacke CF, je samozrejme jasne. Ale skor mi pride praktickejsie mat Wi­-Fi HDD ku ktoremu pripojis CF citacku cez USB a z tabletu to ovladas, ako k recenzovanemu Kingstonu pripajat externy HDD a este aj citacku CF... Dalsie zariadenie, kabel a nieco z toho zabudnes doma a si dojel :­-­/

Uz som raz tak kupoval na dovolenke narychlo citacku CF, ktoru som zabudol doma. Zbytocne vyhodene E za nieco co uz nepouzijes...
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.