3.11.2008, Pavel Koza, recenze

Již delší dobu je společnost HTC nejpilnějším výrobcem zařízení se systémem Windows Mobile. Dnes už ale nestačí nabízet stále náročnějším uživatelům pouze kvalitní hardware, v neustále rostoucí konkurenci je neméně důležité poskytnout jim i vybranou sadu aplikací.

reklama
| od: Marwyn_ce4you (1)  5.11.200815:57
Ja bych poprosil zahrnout MobiPocket reader, ktery (z meho pohledu) zveda uzitnost zarizeni o 50% :) Myslim ze je i velice pouzivany a rozhodne se jedna o "must have" aplikaci pro kazdeho kdo si pod win mobile cte knihy.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
| od: Pavel Koza (554)  5.11.200816:43
Tenhle clanek neni o tom, co by na zarizeni "melo byt", ale co tam "uz je" primo od vyrobce:) Takze dokud HTC nezacne MobiPocket integrovat do svych ROM, v tomto clanku pro nej bohuzel neni misto.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
| od: Martin Ráž Hoch (55)  4.11.200812:01
A abychom nezapomněli na Connection Setup - je to na automatickou konfiguraci dat / MMS dle operátora a funguje špičkově - ohromná přidaná hodnota po Hard Resetu.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
| od: staubein (7)  5.11.200811:29
jo s tim naprosto souhlasim. Jeste si pamatuju to zdlouhave nastavovani na starem komunikatoru, kde jsem se snazil hardresetu vyhnout jak cert krizu prave kvuli silenemu nastavovani vsech datovych prenosu:)
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
| od: Zdenek Malinsky (317)  4.11.200811:27
RSS Hub v1.0 alias NewsBreak - "Jedná se o slušně vybavenou čtečku..." No, nevím, co víc si ještě od RSS čtečky přát (a obzlvášť v PDA). Funkční, spolehlivá, co víc si přát? Vyzkoušel jsem během minulého roku mraky RSS čteček v PDA i smartphone, dokonce si koupil Spb Insight. Nakonec jsem si přikoupil News Break a je vymalováno. Asi ne náhodou je tato RSS po několik let vybrána jako nejlepší v anketě časopisu PocketPC & Smartphone Mag.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
| od: Martin Ráž Hoch (55)  4.11.200811:58
A není náhodou výrobce Illinium? HTC to koupili? Chm, ale máš pravdu v tom, že se jedná o výborný kus SW.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
| od: Martin Ráž Hoch (55)  4.11.200811:59
Aha, jsem pitomej, Pavel už to tam dopsal:)
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
| od: CommanderZ (117)  10.11.20089:50
Treba stahovani celych obsahu clanku jako ma SPB Insight - to je velice uzitecna featura pro lidi, co nemaji zaplaceny trvaly datovy tarif.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
| od: Martin Ráž Hoch (55)  4.11.20089:58
Jestli recenze takového rozsahu, tak to koukej patlat dál;)
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
| od: Martin Ráž Hoch (55)  4.11.20089:58
Tedy, to bylo myšleno jako, že se těším, ne jako, že to máš dělat do nekonečna:D
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
| od: Pavel Koza (554)  4.11.20082:56
Děkuji všem za tipy, článek bude dál bobtnat, ale teď jsem ho chtěl vypublikovat a konečně dopsat ty 3 rozdělané recenze, co už tu měsíc patlám...
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
| od: CommanderZ (117)  3.11.200821:16
Docela uzitecny je taky Network Wizard (v me aktualni romce se to jmenuje Domain Enroll), ale nevim jestli to je bonus od HTC. Dale me napada treba ActionScreen nebo takovy ten panel s pismenky na boku do aplika Kontakty. Ale jinak vyborny clanek. Fakt obrovsky kus perfektne odvedene prace.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
| od: pato_ce4you (2)  3.11.200820:31
Mne Smart Dial nefunguje ako autorovi článku. Mám HTC Touch Pro (nefungovalo to ani na E-Ten X500) a funguje mi iba vyhľadávanie na začiatku mena alebo priezviska. V strede mena to nevyhľadáva.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
| od: Pavel Koza (554)  4.11.20082:52
Ano, máte pravdu. Nějak se mi to popletlo... V textu jsem to už opravil, děkuji za upozornění.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
| od: Martin Ráž Hoch (55)  3.11.200817:06
Když už jsme u toho, tak lze sem snad počítat i Streaming Media - tedy jestli to není pro 3rd party... ale tohle jsou už maličkosti.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
| od: hundera (1)  3.11.200816:31
Moc hezký přehled. Ještě mě napadá HTC Network Plugin a X-button
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
| od: Martin Ráž Hoch (55)  3.11.200811:21
UFFF, tak smekám - tohle je pořádný kus kvalitní práce! Díky za přehled, tohle je hodně vypovídající o přidané hodnotě HTC pro Windows Mobile.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste vpravo nahoře. Pokud nemáte profil, zaregistrujte se.
Uživatelský profil Vám umožní u nás využívat několik zajímavých funkcí.