Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 51

Téma: Zkušenosti obecne

  1. #31
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    byla tu diskuze o programovatelnosti tlacitek ... nekdo mel jedno a nekdo 6 .. vyresili ste to nejak? sice mam Rhodium, ale predpokladam ze reseni bude shodne ... jde me o to abych mel k dispozici vic nez jedno programovatelne tlacitko .. dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    76

    Zdravím a ještě zpět k tomuto bodu, respektive aplikacím - Phone Alarm, Spb Phone Suite, SBSH Phone Weaver
    Prosím, která z těchto aplikací je pro správu profilů (snadná definice, jednoduché přepínání mezi nimi, množství) asi nejlepší (stojej plus mínus stejně) a pak by mne zajímalo, jak s nimi pracovat, když používám TF3D. Ze screenshotů to vypadá, že všechny spolupracují s klasickou today obrazovkou..
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    0

    kdyz ukoncim hovor, tak misto, aby se zobrazila puvodni zakladni obrazovka, tak se zobrazi "aplikace telefon"
    kdyz teda ukoncim hovor cervenym tlacitkem, tak ho pak musim zmacknout jeste jednou, abych se dostal na zakladni obrazovku - neprijde vam to krkolomne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    76

    stačí chvilku počkat a ono to skočí samo do TF3D
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    91

    Nasel sem na jinem foru odkaz na stahnuti volne verze interwrite 9.5 ktera pocestuje HTC Touch HD tak sem jej stahnul a nainstaloval do sveho eng D2 a jede to zatim v poho,je to ofis vydano primo htc takze se toho clovek nemusi bat,je to sic pro HD ale funguje to i na D2.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=466446

    edit: jeste dodam,dokonce mam pocesteno i to co sem se ptal primo na sunnysoftu proc neni (nastaveni wifi,active synt,pripojeni usb atd.) a tam mi rekli,ze aplikace tretich stran prelozeny nejsou,no a pak si kup jejich software za petikilo a pak najdes na netu free verzi,ktera to sve umi
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    9

    To Petrzet:
    Aké máte s tým počeštením ktoré uvádzate hore ? Nie sú žiadne problémy ?
    Ďakujem za odpoveď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    91

    Zatim,vse ok,nezpozoroval sem nejake problemy,uvidime po delsi dobe.

    jeste dodam,ze tato instalace by mela obsahovat i slovenstinu,aspon v nabidce po instalaci je.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    54

    Ahoj, uvažuji o koupi Diamonda 2, ale předtím bych chtěl vědět pár věcí, který jsem tady nenašel (a možná jenom blbě hledal):

    - Nejdůležitější dotaz je, jak je to s výdrží baterie?
    - Potom by mě zajímaly zkušenosti při použití fólie na displej? Dokud se zařízení ovládá prstem, tak se to dá i bez ní, ale jakmile se použije stylus, tak mám tendenci na displej zbytečně moc tlačit a tím ho samozřejmě postupně poškrábat.
    - Jak je to se stabilitou přístroje? Kdysi jsem měl Motorolu MPx200 a poměrně často se stávalo, že nereagovala na tlačítko ztlumit zvonění nebo odmítnout hovor.

    Doteď jsem preferoval normální mobily kvůli lepší výdrži, rychlosti a stabilitě a k tomu normální PDA, ale Diamond 2 vypadá, že by mohl konečně PDA a mobil sloučit dohromady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    7

    Ahoj, u mého Diamonda2 se objevili potíže s nabíjením. Diamond se úplně nenabije, ačkoli podle led signalizuje, že se stále nabíjí (nabíjím přímo nabíječkou ne přes usb, na nabíječce klidně přes celou noc a nenabije se). Udělal jsem hard reset s podezřením, zda za to nemůže nějaká doinstalovaná aplikace, bohužel to nepomohlo.
    Někde jsem četl, že u nějakých starších HTC byl problém s nabíjením, že pomohl nějaký fix. Nesetkal jste se někdo s tímto problémem, případně můžete mě odkázat třebas i na zahraniční fórum? Díky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    9

    Tie isté problémy mám aj ja. Bude to asi nejaká sofrwerová chyba.Už so o tom niekde tu čítal- tento problém majú aj iní užívatelia. Predpokadám, že na stránke HTC sa objaví nejaká opravný balíček ktorý tento problémik vyrieši. Inak stačí zariadenie vypnúť a znovu zapnúť a ukazuje to korektne.Po ďalšom nabíjaní to zopakovať-alebo sa na to vybodnúť lebo baterka je nabitá. Inak sa nad tým nejako zvlášť nevzrušujem je to snáď len " chyba krásy". Všetko funguje korektne (WI-FI, GPS aj telefon). S D2 som maximálne spokojný len čakám, čo napíše PETRZET ohladne počešteniu D 2 koré pred pár dňami urobil a popísal v príspevku hore.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Za poslední dva dny ode mě nebyly doručeny dvě sms, které jsem poslal z prostředí TouchFlo. Tak nevím, jestli to může být sim kartou, nebo je to chyba telefonu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Nebyla ta SMS delší a rozdělena do dvou?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Jedna z těch sms obsahovala pouze slova "tak co? :-)".

    Update: Zdá se, že touchflo někdy trvá dýl, než tu sms odešle. A možná že když mezitím telefon zamknu, sms už se potom neodešle.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak jsem včera na CorePlayeru zkusil přehrát neoptimalizované video z PC a trhalo to jak mrcha. Od té doby mi CorePlayer trhá při všech videích. Už nevím co s tím. Zkoušel jsem ho odinstalovat a opět nainstalovat zpět , ale trhá to pořád i u videí, které se přehrávaly úplně v pohodě. Nevíte prosím čím by to mohlo být?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    91

    Takze mnou vyse uvedeny odkaz na free iw 9.5 je pouze jen demo a ne jak pisou plna verze,po 14ti dnech doslo kl uplnemu sesypani founu,nepomohla ani odinstalace,skoncilo to hardresetem,jinak do te doby vse v pohode a bezproblemu,cestina byla prakticky vsude ne jako u demoverze iw10,tam nebylo pocesteno ani 30% toho co v tehle verzi 9.5 stahle HTC THD.No snad se mi to casem nejak podari vyresit,uvidime,vsem radeji radim,neinstalovat,je to demoverze (
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 323
    Poslední příspěvek: 18-10-2011, 07:53
  2. Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 04-04-2009, 13:38
  3. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-12-2008, 14:14
  4. Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 06-12-2008, 20:51
  5. TE-N3 - obecné zkušenosti, tipy a triky...
    Od Standa99_ce4you v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-10-2008, 19:27