Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 85 z 92 PrvníPrvní ... 35758384858687 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,261 až 1,275 z 1366

Téma: Asus P535 - WM6.1 CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 5.2.20758 1.4.1- 4eDitions

  1. #1261
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Tady je reč o 6.5 ? kdy jí zpřístupníš i pro "veřejnost" ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1262
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    To zatím nevím, jelikož je to první pokus s 6.5. Ani nezůstaneme na jádru 21139, Tomsoft spíše funguje jako takový předskokan.
    Navíc na 21139 zatím jsou ještě problémy s bezdrátovou sítí a tato první verze neobsahuje ještě sliding,outlook live, marketplace, MyPhone atd...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1263
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    No WM 6.5 se jeví o kapánek svižnější. Některé aplikace mají problém s instalací, některé zobrazí hlášení o nesprávné verzi OS, že je stará... atd., ale to proto, protože je v těch CABech nedefinován OS větší než 5 a menší než 6.1 a podobně, takže je to jen detajl. Některé věci jako wifi nefungují, ale to už tady Pitka psal.
    Bohužel se mi nepodařilo v žádném programu tam naimportovat ten REG soubor. Některý soft se kousne, jediný schopný je CeRegEditor, který se přes AS připojí do registrů v PDA, ale i ten zobrazí chybu při importu. Napíše něco jako "... hodnota $ není platná hodnota Integer", takže Petře, nemůžu to tam dostat
    Když ale zapnu Wifi, dám prohledat, tak najde sítě a pokud je zabezpečení správně nastaveno, tak se i připojí. Bohužel, al eto je asi jen proto, že to není nějak 100% doladěno, se někdy celá práce na pár sekund zastaví, točí se kurzor a pak se to zase rozjede....
    Celkový dojem, ikdyž velmi rychlý (cca za necelá dva dny)
    Svižnější chod samotného OS
    Nové jádro
    Aplikace se musí přizpůsobit pro daný OS, aby ho uměly správně identifikovat
    Nic moc extra nových věcí v samotném OS, snad jen konečně je možnost si vybrat vlastní zvuk pro budík , který al estejně nezvoní, pokud je v samotném OS nastaveno MUTE. Aplikace typu "Budík" to umí, tak jsem předpokládal, že samotný OS si s tím poradí taky, neporadí. zařízení se při alarmu probudí, začne i vibrovat, ale zvuk nikde...
    A TO JE OPRAVDU, ALE OPRAVDU OBROVSKÝ PROBLÉM )

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1264
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    jj, to zatím ber s odstupem a nadhledem, ono to nejede nikde na světě.Nové věci přibudou a v dalších jádrech, např. 21159.
    Naimportovat můžeš po nainstalování resco registry a resco exploreru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1265
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    No dovol... to jsem samozřejmě zkoušel, ale nechtělo se mi tady psát kolik těch app, jsem zkoušel, nejde v ničem. Vadný REG soubor - aspoň doufám, jinak to není možné.
    Exportni ho ještě jednou, zabal do ZIPu a dej sem. Druhý pokus
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1266
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Aha, tak toho poškození jsem si vůbec nevšiml.:O Ten fix stejně není 100%.


    V reálu a ve finále to bude vypadat 6.5 tak jak ji znáte z fotek :
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00314889_Screenshot_2_GBwM.png 
Zobrazení: 15 
Velikost: 137.3 KB 
ID: 10101   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00314889_DSC01008_gbOm.jpg 
Zobrazení: 23 
Velikost: 1.76 MB 
ID: 10102   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00314889_DSC01009_KE2P.jpg 
Zobrazení: 31 
Velikost: 263.1 KB 
ID: 10103  
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1267
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    102

    Jaksi mi ta Standardní ROM 6.1 blbne. Mám ji asi 4 dny a každý den se mi už stalo, že mi PDA během používání zatuhlo a při zapnutí už kolikrát v pořádku nenaběhlo (někdy až na potřetí). Podotýkám, že instalovaný software je tam úplně ten samý, jako na původním WM 6. Vy ostatní s tím nemáte sebemenší problémy?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1268
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Hm, divné. Musím říct, že Standard ROM by Pitka mi jela vždy suprově a 100% spolehlivě. Takže spíše co tam máš za soft navíc. Píšeš že stejný jako na starém Windows, ale jaký je to přesně soft?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1269
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    102

    No jestli chceš přesně vědět čím to je, tak určitě HW reset a vše znovu. Nic jiného tady už neděláme
    ne al evážně, flashnout se to určitě povedlo, ale HW reset bych udělal a opravdu si dal záležet co instaluju popř. zapisoval co jsem přidal...
    A taky určitě neonbovuj nic z žádné zálohy, max. kontakty a podobně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1270
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Přesně tak je to k ničemu. Flešnout špatně je téměř vyloučené z důvodu několika kontrolních součtů.
    Analyzuj spíše ten použitý soft. Tam bude někde vada.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1271
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    200

    Čus všechny zdravim, mám svoje problémy ale i tak to tu aspoň čtu........
    jen se chci tak trochu mimo mísu zeptat:
    Baterie 1450mAh
    víte to, mate to, jaká je zkušenost, nerad bych nějakýho šmejda aby my to buchlo v kapse :?
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1272
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    12

    Zkušenosti nemám, ale mám ji doma na stole nevybalenou (nevím zda stejný výrobce, ale má 1450mAh)

    Rád ti jí přenechám zadarmo, viz: http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=32588

    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1273
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Zkoušel jsem jich 5 ani jedna nefungovala, jak měla.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1274
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    102

    Ahoj, po 4 dnech zkoušení WM6.1 Standard jsem byl nucen se vrátit k WM6. Rychlost byla dobrá, ale stabilita ne. Na instalovaný software bych to asi neviděl, stejný jsem používal i u WM6.

    Zkusím popsat, jak jsem na to přišel.
    Tak asi nejlepší recept jsem prováděl ten, že jsem bezprostředně po startu, sotva, co mi nabíhá Today obrazovka, stiskl červené tlačítko a třeba ještě i zapínání wifi. Po továrním obnovení je vše v pohodě. Po nainstalování už větší části software se to zdálo být taky vše normální. Bezva rychlost, nové funkce, více paměti. Až po doistalování všeho software chci vybírat různé zvuky na zvonění, délku blikání LED apod. Už tady není něco v pořádku - některé zvuky hrají nakřáple. Ale budiž, něco jsem nastavil. Po restartu zkusím opět bezprostředně po startu stisknout jen červené tlačítko. Tapnutí na displej reaguje (např. na DNES), ale po pár sekundách už ne a už se nevzbudí. Jednou mi telefon zatuhnul při příchozím hovoru. Nemůžou s tím nějak souviset ty zvuky? Nebo třeba nějaký limit nainstalovaného software nebo počet today nabídek?

    Je to škoda, ale na WM6 se mi tohle ještě nikdy nestalo. Sice je vše pomalejší, ale snad jen 2x za celou dobu, co ho vlastním, mi vytuhl. Raději pomalejší a spolehlivější ROM, než rychlejší a problémovou.

    U přechodu zpět na WM6 jsem se taky trochu zapotil. Napřed jsem musel nahrát EN6.1, pak EN6 a pak až po unlock CZ6. Zprvu jsem tam neviděl automatické konfigurace operátorů, ale po opětovném vložení karty s ROM něco jen rychle proběhlo a už se to zdá být v pořádku. Doufám, že kdyby se mi teď zařízení pokazilo, tak servis nic nepozná


    Jo a ještě něco, zapomněl jsem si zkopírovat z WM6.1 to témako. Nedal by ho někdo sem?
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1275
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: Abrandecky
    Tak to je asi něco špatně co?
    Situace je ale trochu jiná a dovolím si s Tebou mírně nesouhlasit. Máš jednu z nejlepších ROM (Pitka Standard) s nejnovějším jádrem co lze do P535kdy dostat.
    To, že se Ti to, jak píšeš, divně chová, není vina ROM a tak slova jako
    Kód:
    Raději pomalejší a spolehlivější ROM, než rychlejší a problémovou.
    nejsou zcela na místě.
    O software, který NENÍ kompatibilní s novějším jádrem už tady byla řeč a tak bych jen zmínil, že pokud se autoři a programátoři software pro PDA nepřizpůsobí novým věcem v OS, bohužel... v žádné případě za to nemůže ROM, ale software v ní. Měl jsem svého času v této ROM mraky programů a určité kombinace programů a nastavení dělali problémy, to ano, ale není možné toto svádět na ROMku. Je to stejné, jako by jsi chtěl instalovat program do Windows XP, který byl určen a napsán pro Win 3.1, může fungovat, ale divně nebo vůbec. Může za to Windows?
    Samozřejmě máme ale štěstí (my všichni) a můžeme si vybrat. ROMek je myslím dostatek a záleží na nás, uživatelích, co a jakou si vybere.
    Osobně jsem taky používal různé programy, které mi taky nejely dle mojich představ v nové ROM, podíval jsem se po něčem novějším, kompatibilnějším.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 85 z 92 PrvníPrvní ... 35758384858687 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 11:12
  2. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 19:49
  3. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 19:41
  4. Reakcí: 589
    Poslední příspěvek: 25-04-2010, 21:55
  5. Reakcí: 348
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 22:23