Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 104 z 140 PrvníPrvní ... 45494102103104105106114 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,546 až 1,560 z 2094

Téma: iGO8 - tuning, témata, nastavení a zkušenosti...

  1. #1546
    Obyvatel SMob Avatar uživatele toja
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    366

    Nesekol si sa náhodou:?:
    Nemá to byť 480x272 :?:
    Ktoré Mio má také rozlíšenie ako píšeš:?: :!:
    Pozri stránku:
    Kód:
    http://www.igo8mods.com/dimka.htm

  2. #1547
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    79

    tomsoft..
    vdaka za skin 1330-tato farebna uprava mi vyhovuje najlepsie (trasa, velka sipka aj smerove navestne sipky-vsetko zelene, zakazany smer- cervene navestne sipky).
    Len som sa nejako zamotal v tom hlaseni radarov. Nakopiroval som tvoje subory audio do zlozky igo8\AUDIO na karte. je tam teraz iba to od teba (!msg.wav, .ogg subory a nic viac. V nastaveniach som zapol vsetky hlasenia radarov, ale - ticho..nic nehlasi (ma to hlasit aj pri simulacii trasy - bez gps dat?).

    co mam zle? nie je potrebny ten patch od diMku? alebo subor voice_sound_delays.ini, ktory som z audio adresara zmazal?






  3. #1548
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    28

    V nastaveniach som zapol vsetky hlasenia radarov, ale - ticho..nic nehlasi (ma to hlasit aj pri simulacii trasy - bez gps dat?).

    pri simulacii trasy NIČ NEHLASI len naostro

  4. #1549
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: metal
    Pokud máš na kartě IGO8\AUDIO a v něm soubory s hlášním *.ogg a jeden wav tak to je vše. Soubor "voice_sound_delays.ini" je z jiného skinu resp. z jiného typu hlášení radaru. Takže pro Dimku není potřeba. Hlasy, které jsou k dispozici by měly fungovat v testu. Jen když klikneš v nastavení varování na test a pak na nějaký typ radaru.
    Pak pokud máš nastaven CZ jazyk pro radary a některý z šesti hlasů tak musíš slyšet ten hlas. Při jakékoli simulaci neuslyšíš nic. Mohl by jsi to ale nějak nasimulovat např. Musíš mít aktivní signál GPS, pak v místě kde jsi tak přidej v okolí jeden radar oběma směry a naplánuj trasu přes nějaký směr a čekej na GPS signál. Měl by se zobrazit obrázek radaru a hlas. Ten radar přidej někde v blízkém okolí, přímo na trase kolem kurzoru tak do 100m.

  5. #1550
    Nováček
    Registrace
    Apr 2012
    Příspěvků
    0

    pouzivam tomsoftov najnovsi dimka skin (1.3.30), a mam otazku: da sa nejako nastavit priesvitnost tlacidiel po pravej strane obrazovky (v pilotnom mode, landscape)? Totiz po nejakom case spriesvitneju, ale to az natolko, ze ich na silnejsom slnku takmer nevidim... (inac super praca)

  6. #1551
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    79

    dik za vysvetlenie. ano, v teste tie hlasenia vsetkych typov radarov pocujem, takze zrejme to funguje ( v pondelok idem do Brna-odskusam).
    Mam na karte asi vela pozostatkov z roznych pokusov so skinmi, schemami, updatmi. Ked bude nejaky vacsi update map TA a iGo tak asi urobim "generalni uklid".
    Dovtedy sa ucim-stale su nove veci, ze je to az tazke sledovat.
    este sa spytam na ten diMkov ZD_Speedcam_patch... k comu je vlastne potrebny.(ak pouzivam posledny diMka skin a nechcem ine hlasenia rardarov iba tie ceske-nepotrebujem ten patch?)

  7. #1552
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    261

    Už jsem se jednou ptal, ale nenašla by se čeština do Guroj skinu ? Díky
    Používám skin diMka, který je parádní, ale rád zkusím i od Guroje, kde jsou nastavení, kterým nerozumím...:-(



  8. #1553
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: THeBaNDiT
    Ta průhlednost tlačítek je nastavena stejně jako je průhlednost vrchní a spodní lišty. K čemu je to dobré vidět při jízde? Když jedu nejvíc co chci vidět je mapa a né nějaké tlačítka. Když už potom někam ťukneš na mapu, tlačítka se zvýrazní a jdou vidět. Klidně to když tak trošku zvednu, ale zase tam budou zavazet.

    to: Jason
    Na CZ překladech dělám, ale je toho fakt dost

    to:metal
    ZD_Speedcam_patch je už aplikován na skin Dimka - IF a TomSoft, takže ho nepotřebuješ ....

  9. #1554
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    261

    2 tomsoft
    Jseš borec...dík

  10. #1555
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Tak je tady zase nová čeština pro IGO8. Vzal jsem to z gruntu
    Přeloženy jsou snad všechny texty, které používají skiny jako jsou Dimka 1.3.30, GJ 3.3.00, iGO8_P3.1, iGO8_Ultra 5.0, TT Skin GlikoGliko v080823.2000.
    Ve všech těchto skinech jsem to i také otestoval (8.0.0.49545).
    Samozřejmě ti, co používají skin Vladas, nic takového nepotřebují
    Připojené soubory Připojené soubory

  11. #1556
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tomsoft: Vďaka za úpravu skinov Dimka a najnovšie i langCZ

    IF: nemohol by si upraviť slovenčinu ? z tej novej verzie Tomsofta?

  12. #1557
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    26

    Nahodil jsem poslední vrzi IGO 49545 + dimko1330 a zjistil jsem že mi nejde naklopit mapa ve 3D režimu tak jako předtím(dříve mi šla naklopit tak že jsem viděl více horizont a oblohu) teď už tak moc naklopit nejde. Jdou nekde zmenit parametry naklápění mapy ?
    Ještě jsem se chtěl zeptat jestli jsou v nové verzi nejake novinky v DATA.zip , používám totiž už od prvních verzí IGO 8 upravený data zip (13MB) a podle mně je tam lepší 2D i 3D zobrazování. Mužete zkusit. http://rapidshare.com/files/145154762/DATA.ZIP



  13. #1558
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: Satrej
    Zkus se podívat do nastavení - Vzhled mapy - Nastavení 3D - Rychlost přiblížení a tam najdeš "Naklonit dolů" a "Naklonit nahoru" když je posuneš něco kolem 80 stupňů, musíš vidět horizont. Dá se s tím hodně pohrát, ale to už nechám na tobě.

  14. #1559
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    26

    to tomsoft :
    To jsem zkuošel ale zdá se mi že to vůbec na to nereaguje . Jde to naklápět pořád stejně . Horizont vidim ale uplně nahoře , šlo to kdysi více.

  15. #1560
    Obyvatel SMob Avatar uživatele toja
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    366

    Skus použiť originál data.zip distribuovaný k verzii IGO 49545.
    Boli tam nejaké zmeny, avšak či sa týkali tvojho problému netuším.
    Používam ten originál s každou verziou a nemám doteraz problémy.

Podobná témata

  1. Pocket Informant 9 - zkušenosti, instalace, nastavení...
    Od Zdenek Malinsky v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 07-10-2010, 20:19
  2. zapnuti gps na X1 a nastaveni IGO8
    Od kokopi_ce4you v sekci SE XPERIA X1
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-05-2010, 10:16
  3. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-12-2008, 08:06
  4. HTC TouchFLO 3D - zkušenosti, tuning atp.
    Od xaries v sekci HTC & klony
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 21:01
  5. PocketBreeze + ContactBreeze: novinky, zkušenosti, nastavení ..
    Od Jarouš_ce4you_oldd v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 349
    Poslední příspěvek: 04-11-2005, 11:24