Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 6 z 11 PrvníPrvní ... 45678 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 76 až 90 z 153

Téma: Asus P750 - upgrade z 64MB na 128MB RAM

  1. #76
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Bych se vrátil k tématu tohoto vlákna - takže upgradne mi někdo tu RAM-ku mého Asus P750?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #77
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    11

    Do jakeho buildu? Kdyz tak uz pis do tematu ceska XT9.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #78
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Nejsem moderátorem této diskuse, ale je tu pořádnej bordel a promíchaná témata. Prosím proto důrazně všechny diskutující aby v tomto vlákně psali pouze k tématu upgrade paměti RAM na 128MB a v diskusi o české xT9 či její derivátech pokračujte prosím v tomto tématu: http://www.ce4you.cz/forums/view_top...10#post-294062.

    Ohledně upgrade jsem shrnul dosavadní poznatky zde: http://shadowork.net/index.php?sekce...clanek_id=1918. Takže tímto házím do placu - je tu někdo kdo mi prodá ozkoušený chip, případně provede i vlastní upgrade. Jsem ochoten ihned poslat či odvézt telefon. Předem díky za info.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #79
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Dnes dorazila další dodávka RAM čipů na 128MB upgrade P750, P535 a P525.

    Prosím vážní zájemci piště mail na mou zdejší adresu. V případě zájmů napiště i svou adresu. Posílám na dobírku.
    Zájemci z Prahy a okolí si po domluvě mohou přijet.

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #80
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    91

    Citace Původně odesláno od pitka
    CZ QVGA Beta3 "128MB" s pagepool 4MB , již skoro FR :

    http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/59338/CZ_QVGA_128_p+...+ar_63.27MB.html

    opraveno proti beta2:
    Taskmanager (správce úloh) již plně v CZ a funkční
    Netenroll (připojení k doméně) již plně v CZ a funkční
    a oprava chyb v CZ Asus lokalizaci
    SiMtlk
    Autočistič
    Spravované Programy již plně v CZ a funkční
    OneNote v CZ
    a další updaty a chyby

    přidáno proti beta2 :
    Začínáme
    lokalizace je již snad kompletní
    DualTouch keyboard
    T9 ENG/CZ - prosím o vyzkoušení
    Dialer Crossbow

    změna proti beta2 :
    power (napájení) aplikace
    zrychlení welcome - jelikož vše se dá nastavit v OS

    odebráno proti beta2 :
    FREERAM

    Známé chyby :
    přepínání numerické klávesnice

    Chybějí už jen maličkosti a optimalizace.
    V tomto stavu je již standardně použitelný. FW je čistě postavený od A do Z, není to žádný dump zombie či kopie.
    Díky za připomínky.

    Pro rozchození T9 a nastavení sítě, musíte nainstalovat tyto asus fixy (nemusíte instalovat vše, jen co potřebujete) :
    http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/..._310.13KB.html


    Další rozšíření klávesnice můžete stáhnout samostaně tady :
    http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/58489/HTCDiamondkeyboards_czecht9.rar_2.76MB.htm

    --------------------------------------------------------------
    VSBench okolo 2200 do 2350.

    Dynamix 3D :
    average fps : 87.61
    min fps : 5
    max fps : 105

    Pls specha,jak se nahrava nova rom???
    Nejak mi zkolaboval cely foun,nejde ani hardreset,porad to nacita,tak bych chtel skusit tuhle rom pokud to rozjedu.Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #81
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Asus 750 CZ QVGA 128MB Beta 4 hotova.
    Link :
    http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/00900/CZ_QVGA_128_pitka_B4.rar_61.65MB.html

    Upgrade :
    Jádro upgradováno na 19965.1.1.1. (proti 19581 převážně opravy zabezpečení)
    Implementován 6.2.0 SP2 (opravný patch od Asusu)

    Změna :
    záměna Crossbow dialeru na SmartDialer
    tlačítko 112 obsahuje Zprávy (WM5Menu)
    T9 neaktivní
    XT9 CZ (Řešení od powerliftera. Díky moc ) Kde je v nastavení Angličtina, ale v reálu je to CZ.
    Asus XT9 enabler

    Oprava :
    ikona nastavení VoiceCommandera je již funkční

    Nové proti beta 3 :
    výchozí CoolCamera - spuštění přes tlačítko kamera, snímek joystickem
    (ve Windows i orig Asus Camera = je možno se vrátit k originálu, stačí přepsat Camera s Camera2). Pozor v této verzi CC neobsahuje autofocus.
    Poté můžete mít vlastně 2 SW pro ovládání kamery. CC bude spustitelné i přes ikonu v Programy.
    přidán ENG Blockrecognizer, ENG keyboard, ENG LetterRecognizer
    nastavení počítačové sítě pro CZ komplet
    TaskManager v3.1 od fdcs (obsahuje i regedit a dalši profi utilitky)

    Odebrán proti beta3 :
    PHM regedit
    AdvancedConfig
    DualTouch keyboard

    S tímto jádrem navýšení výkonu v Dynamix 3D proti beta3:
    average fps 95.94
    min fps : 36 az 41
    max fps : 106

    VSBench - cca předchozí výsledek bety3
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00294572_80830-224008_JE1P.jpg 
Zobrazení: 14 
Velikost: 16.1 KB 
ID: 8722   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00294572_80830-224056_C8sH.jpg 
Zobrazení: 13 
Velikost: 14.6 KB 
ID: 8723   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00294572_80830-230732_gbPm.jpg 
Zobrazení: 13 
Velikost: 19.9 KB 
ID: 8724   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00294572_80830-231509_niWt.jpg 
Zobrazení: 13 
Velikost: 13.7 KB 
ID: 8725   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00294572_80830-231829_71mB.jpg 
Zobrazení: 15 
Velikost: 10.5 KB 
ID: 8726   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00294572_80830-232116_4pE.jpg 
Zobrazení: 14 
Velikost: 12.5 KB 
ID: 8727  
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #82
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    6

    Pitka: Zdravim sorry že to řeším takhle ale jaksi sem nějak nepochopil jak tady funguji SZ po upgrade tohoto webu. Měl bych zájem o ty čipy do Asus P750. Můj mail je mc.imi@seznam.cz. Napiš mi prosím a domluvíme se na způsobu odběru. Díky mockrát. Ivoš
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #83
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Co presne je na nich k nepochopeni? To se neptam ironicky, ale jako autor - bud muzete nahore kliknout na Soukrome zpravy, pak na odkaz v pravem sloupci na Poslat novou SZ a nakonec vyplnit login prijemce a text zpravy, nebo muzete v diskuzi kliknout na jmeno prijemce, otevre se jeho profil a v sekci Kontaktni udaje mate odkaz, ktery otevre formular s predvyplnenym jmenem prijemce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #84
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Zdravim,

    jen otazku jsou Vase upravene ROM i pro ASUS 535 (64 MB). Mozna by bylo dobre nekde udelat Webstranky s popisem verzi a pro ktera zarizeni jsou ready :-)
    Jinak super PRACE!

    Petr
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #85
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Všechny moje FW jsou jen pro P750. Je tu k stáhnutí i jedna P535 s 128MB podporou (jasně popsaná), ale jen s ENG a není ode mě.
    Já plánoval udělat i FW pro P535 s 128MB do CZ, ale nemám tento phone tak to bude horší s testováním.
    Tento týden bych měl fyzicky upgradovat P535 na 128MB tak můžeme založit speciální téma jen o tomto modelu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #86
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Dobrej napad :-) Mam tedy jen 64 MB verzi, ale jsem ochoten testovat o 106! Takze pokud budes chtit muzem neco vykouzlit.

    Petr
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #87
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Taky bych se pripojil k testovaní...jinak nesla by podpora 128 MB RAM doistalovat jen pomoci patche?

    Jestě dotaz kolik je orientacní cena RAMek pro 535 a kolik za montáž? díky

    Už někdo založil ten topic pro P535? resp. mohli bychom pokračovat tady: http://www.ce4you.cz/forums/view_top...=0#post-292302
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #88
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Formou patche to nelze. I když nic není nemožné.
    Moje priorita je ted´doladit QVGA 128 FW na 750 a potom bych rád dodělal VGA s CZ a 128 podporou.

    V případě vážného zájmu o upgrade piš na mail.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #89
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    JA bych ti klidně i mail napsal,ale v profilu ho nemáš zveřejněný
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #90
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Poslat čtenáři soukromou zprávu
    muzete v diskuzi kliknout na jmeno prijemce, otevre se jeho profil a v sekci Kontaktni udaje mate odkaz, ktery otevre formular s predvyplnenym jmenem prijemce.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 6 z 11 PrvníPrvní ... 45678 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 02-06-2013, 20:25
  2. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 11:12
  3. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 19:49
  4. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 19:41
  5. Reakcí: 348
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 22:23