Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: vypnuti mdac i telefonu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    47

    Omlouvam se, ale dane tema jsem nemohl najit, i kdyz sem hledal dlouho a vim, ze jsem to kdysi cetl.
    Ale jak vypnu telefon v mdac, proste celkove uplne vypnout mdac.
    Abych pak musel treba znova zadat pin.. dekuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    46

    celkovo vypnut nejde ale ja by som to riesil tak ze vypnes najprv radio a potom stlacis bocne-prave tlacitko..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    47

    Citace Původně odesláno od andischo
    celkovo vypnut nejde ale ja by som to riesil tak ze vypnes najprv radio a potom stlacis bocne-prave tlacitko..
    no a prave ja nikde nemuzu najit nic, co se podoba radiu.. mam k tomu pretec wlan a nikde nic.. porad to jen pise, ze se bude zobrazovat spatne vzhledem ke starsi verzi nez je system =(
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    46

    neviem ci ta spravne chapem ale nevies vypnut radio? ak hej tak: v hornej liste sa ti zobrazuje signal, tuk na to a vybehne ti taka bublina a tam das ze letecky rezim alebo nejak podobne ja to mam po GE tazke flugmodus...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    A co zkusit povytáhnout kryt baterie a zas ho vrátit zpátky a potom MDA nezapínat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    47

    jo, ja myslel radio jako takove.. pac tu zadne nemam.. sorry za neznalost a blbe dotazy, dnes sem to dotahl domu.. btw nevite, kde nastavit wifi, kdyz sem koupil k tomu pretec, driver tam je, ale zadna ikona dole, jako v manualu a prave u te dole je i radio.. nezapomnel sem neco nahodit z extended rom?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    Ale mas tam radio....radio,znamena radiova cast pristroje a tu musis mit,jinak by sis z toho nezavolal!!!Uz ti tu radili abys tapnul na ikonku signalu v horni liste a pak dal mod letadlo..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    47

    Citace Původně odesláno od duffioso
    Ale mas tam radio....radio,znamena radiova cast pristroje a tu musis mit,jinak by sis z toho nezavolal!!!Uz ti tu radili abys tapnul na ikonku signalu v horni liste a pak dal mod letadlo..
    jj diky.. uz to tak resim..
    ted esce vyresit tu wifi a pohrat si s nastavenim pripojeni..
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Vypnutí SMS thread (SMS chat) u telefonu Garmin Asus M10
    Od Mickey_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-04-2011, 08:00
  2. Co na zapnutí/vypnutí telefonu v stanovený čas ?
    Od Pepa7 v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-03-2009, 08:36
  3. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-07-2007, 06:37
  4. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-01-2006, 16:31
  5. MDA a samovolne vypnuti telefonu
    Od Mira_ce4you_oldd v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-04-2003, 17:24