Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: MDA Compact a 1GB SD A-Data 150x - problem

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    10

    ahoj,
    mate nekdo zkusenosti s touto SD kartou na MDA Compact? 8MB a 128MB karta jinych vyrobcu funguji, ale 1GB SD A-Data 150x ne. Windows ji chteji naformatovat, to bleskurychle udelaji, ale karta se nenamountuje. V diskuzi jsem cetl ze pomaha naformatovani na ctecce na fat32, to mi ale nepomohlo.

    Diky za pomoc, p.

    ps: pripadne prodam 2x (dva kusy) SD A-Data 1GB 150x mesic stare, v jinych zarizenich nez MDA Compact funkcni :-), 1400,-/kus (puvodne 1900,-/kus)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    To mas tezky,A-DATA karty nikdo nechce,protoze jsou nejak nekompatidebilni!!!Bohuzel...je to skoda.ale myslim,ze do fotaku a podobnych zarizeni by se mohla nekomu hodit!!A-DATA ma problemy ve vetsine MDA...ne-li ve vsech Pocket PC zarizenich!!!Ale vyjimka potvrzuje pravidlo,ze???Me treba 128 mb A-DATA behala v Compactovi sqele!!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    Naformátuj jí programem Pcket Mechanic.Já mám A-Data 1GB a zcela v pohodě
    http://www.ce4you.cz/articles/detail.asp?a=87
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    13

    Mam MDAc a puvodne jsem bral 512 A-DATA 150x....stejne priznaky, chtelo format ale pote prd...tak jsem to vymenil za tu samou ale 80x a uplne v pohode...proste ma problem s rychlejsimi kartami...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    10

    diky vsem za reakce, vyzkousim a dam veet...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. A-DATA 4GP 150x - kompatibilita s A639N, 636, 632
    Od TomTomX_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 08-03-2007, 17:56
  2. A-Data 4GB SecureDigital 150x
    Od LOOX 710 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-12-2006, 16:55
  3. A-Data 4GB SecureDigital 150x
    Od LOOX 710 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 29-11-2006, 22:37
  4. Problem s 2GB Apacer 150x
    Od ms_ce4you v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 15-11-2006, 03:03