Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: WAP / internet u MPX220

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Zajímalo by mě, kdy se použije profil wap a kdy internet u MPX220. Když si dám obecně v exploreru telefonu stránku s http://... tak se použije internetový profil?? Mám s tím nějaký problém, když jsem to zkoušel sledovat nějakým softem na počítání přenesených dat, tak mi nic nefungovalo :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Použije se ten, který máš aktivní. Je zbytečný přistupovat na web s přístupovým bodem wap, protože je to dražší.

    Jaký soft na počítání dat si zkoušel? A co konkretně Ti nešlo?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tomu rozumím, ale jak poznám, který je aktivní, když mám nastaveno, aby se připojoval automaticky?? Mě právě přijde, že se použil přístup přes wap, když neměl... Jinak jsem zkoušel:
    - Smartphone GPRS Traffic Monitor - počítal data jen při připojení přes USB s počítačem a ty data šli přes activesync z PC, jinak nic
    - Spb GPRS Monitor Smartphone - nějak zablokoval celý telefon, takže se nedalo připojit přes IE z telefonu na net
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Oba softy mi jeli OK..

    Automatic aha.. ja tam mám právě zvolený ten, který chci, aby se používal.. Pokud je to takhle, tak to fakt nevím :-/
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak se zeptám ještě jinak... jak se z motorky dostanu na wapové stránky?? z vestavěného IE mi to nešlo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Mělo by. Nejsem si ale jistá, jestli se tam dostaneš s přístupovým bodem internet. Asi bude nejlepší vytvořit si víc datových profilů a přepínat mezi nimi dle potřeby.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    to jsem zkoušel, zapnul jsem si profil na wap a chtěl jsem se dostat na wap t-mobile, ale bohužel to neprošlo...
    víš ještě o nějakém softu na sledování přenesených dat??
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. MPX220 a IGO
    Od heyhombre1 v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 01-05-2006, 14:55
  2. Mpx220 z USA
    Od Peavy v sekci Motorola
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 21-06-2005, 15:47