Tech par slov snad ani nestoji za to, ne ? Jinak uz je 2.12 verze
Tech par slov snad ani nestoji za to, ne ? Jinak uz je 2.12 verze
Verze 2.12 pro WM5 v češtině.
Pro majitele českých ROM:Je možné že bude hlásit nemožnost vytvořit zástupce ve StartUp.Ve windows vytvořte složku Startup,nainstalujte a pak z této složky překopírovat zástupce do složky Při spuštění.Pak mužete složku Startup smazat.Aspoň mě to tak chodilo.
Je to pouze pro verzi WM5?Původně odesláno od dzony
Na strankach autora jsou caby pro WM2003 a WM5 kazdy zvlast.Tenhle je pro WM5.Muzes vyzkouset jestli to jede I na necem jinem![]()
Tak v tom případě je chyba v PC.. Předpokládám, že buď nemáš Win XP, nebo to máš nějaký nabouranýPůvodně odesláno od simir
Mám naprosto stejný problém, jako ty.Původně odesláno od simir
A taky nevim kde je zádrhel.... mám XP 2. kdo by poradil? Přes kabel synchro funguje, udělalo se dalšií mobilní zařízení, ale další disk po přepnutí se nenajde. Když připojím čtečku, tak jí to najde.
Zdravím vespolek, přikládám českou verzi 2.17 pro WM2003(SE).
Po odinstalaci ENG verze jsem ještě raději smazal Softick soubory ve Windows/AppMgr i přímo ve Windows včetně ce2.dll + výmaz z Reg.
Snad se někomu bude hodit. Pak už jen nová instalace a případná registrace.
Děkuji dzony-mu za spolupráci.
Ty jsi ale učenlivej a rychlík!:yes:
Tak se mi konečně podařilo rozchodit na Aceru n35 2003SE, Card Export, ale jen verze 2.19 jiná bohužel nejde (XP ho nenajdou). Jen se chci zeptat, když mi PC vytvoří nový disk a chci se potom vrátit v PDA k Activesync, tak nejde přepnout a totálně zatuhne (nepomůže ani odpojení kabelu)..... musím udělat soft reset.Včem je chybička? Jinak je to SUPER prográmek.
( Mně jse nainstalovat jenom verze 2.02, jiná píše něco o tom, že si mám stahnout novější verzi. I u 2.19. Aletu 2.02 zase neberou XPčka.
![]()