Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 9 z 10 PrvníPrvní ... 78910 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 121 až 135 z 136

Téma: Velká recenze zařízení HTC Universal (i-mate JASJAR)

  1. #121
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    140

    Zakoupil jsem přístroj také a mám pocit že je to spíš otázka srdce než potřeby.Prostě mě uchvátil vzhledem,klávesnicí a něčím čím se nedá popsat.Oproti MDA3 je sice výrazně pomalejší,ale jinak...Repráček mi nechrchlá,podsvícení klávescnice poměrně stejnoměrně rozložené/T mobile/vadí mi jen trochu to že se rožne až když je opravdu tma.Neexperimentoval někdo z vás s nastavením citlivosti čidla v registrech?Jinak prostě srdcovka a zatím nadšení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #122
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    To se ti jen zda. Zkus v nastaveni v systemu zrusit podsviceni v automatickem rezimu, a zjistis ze kdyz ta klavesnice sviti jiz za vetsiho svetla v okoli tak je to na skodu spis nez k uzitku. Je to zpusobeno stribrnym podkladem klaves, i v seru se lesknou, takze je vhodne aby pismenka byla stale tmava, az dokud se klavesy neprestanou lesknout. A presne v tom okamziku se podsviceni klaves rozsviti, a to mi maximalne vyhovuje. :yes:
    Upravit v registrech to nejde, ale zkus si pokud bez toho nedokazes zit zastinit nejak to cidlo, treba kusem samolepky, nebo cernou fixou, bude se ti to pak rozsvecet drive.

    Jinak pokud jde o rovnomernost podsviceni, jsi na omylu. Myslis si ze je to rovnomerne, ale to je zpusobeno tim ze jsi jeste nemel v ruce cernoho i-mate JasJara. Tam se jiz o rovnomernosti mluvit da.. :yes: Proslo mi rukama uz asi 12 T-mobile MDA Pro, a vsechny svitily naprosto stejne. Stejne hure nez JasJar. Ale stale to sviti dost dobre na to aby to bylo pouzitelne. Takze no-problem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #123
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    140

    Bohužel nikde nemůžu najít zrušení světla v automatickém režimu,viděl jsem i možnost nastavení různého počtu vteřin svitu v recenzi/mám nastevené dle tvého návodu na 60 /a opravdu optimum.Není jiný soft v různých přístrojích? jasjar /mda pro?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #124
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Neni tam jiny software, a navic predpokladam ze mas MDA Pro jiz v anglictine, ne? Takze mas naprosto stejnou ROM jako ma JasJar. Nastaveni na zruseni automatickeho cidla najdes presne tam co jsi nasel moznost delky podsviceni klavky, tedy start/settings/personal/buttons/backlight/enable..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #125
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    140

    MDA mám v angličtině, donoce možná flash od tebe.To je právě to, co tam nemám,hledal jsem to nastavení už když jsem četl recenzi od P.Kozy,vteřiny nastavit nemůžu/jen v registrech/protože tam prostě nejsou.Proto jsem myslel že jde o jiný soft,testoval jasjar.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #126
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Jestli tam mas anglictinu, flashoval jsem ti to asi nevedomky o víkendu ja. A tim padem tam mas i ROM od i-matu, to znamena ze presne tu co mam v cihlu i ja. A me to tam nechybi. Takze?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00099865_capture001_Yct7.jpg 
Zobrazení: 17 
Velikost: 88.7 KB 
ID: 3282  
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #127
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    140

    Takže budu hledat znovu,i když jsem hledal snad 20xops:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #128
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Přidal jsem ti sem malou nápovědu ve formě screenu z mé cihly, tak hledej.. Jinak, zkus další dotazy přesměrovat sem, je to diskuze zřízená přesně pro tvé případné dotazy a postřehy po zakoupení zařízení. :yes:

    Ps: ja jsem z nej take absolutne nadseny, momentalne bych jej nemenil za zadnou jinou existujici cihlu na svete, je to fakt citova zalezitost.. A co teprve ta klavesnice a prace s ni po tom co si na ni clovek zvykne.. Proste BOMBA! A pockej az si budeme moct za par tydnu u Eurotelu zridit 3G datovy pausal, to teprve bude jizda... :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #129
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    není to náhoudou taky Qtek 9000 ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #130
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    A nebo taky HTC Universal, T-Mobile MDA Pro, Vodafone VPA IV, Orange SPV M5000, O2 XDA Exec, Qtek 9000, i-Mate JasJar, Dopod 900... Stale stejna cihla.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #131
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Narazil jsem na docela dobrou cenu v internetovém obchodě topmobil.sk a to 26 500 Sk vč. DPH (*0,76 = cca 20 140 Kč, kurz ČNB 24.1.06). Docela dobrá nabídka na to, že naše obchody je maj za cca 27 - 28 000 Kč s DPH (pominu-li mobildick.cz, ten je levnější)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #132

    pdq pdq je offline
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    384

    Viete mi povedať ak ma MDA IV UMTS je mozne ho pouzit aj na novo spustenu siet UMTS na Slovensku?
    V tych sieťach sa nevyznam.Je tato technologia v MDA pouzitelna v nasich podmienkach?
    Ak to nema EDGE musim sa spolahnut len na UMTS.
    Dakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #133
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Citace Původně odesláno od JanHavlicek
    Narazil jsem na docela dobrou cenu v internetovém obchodě topmobil.sk a to 26 500 Sk vč. DPH (*0,76 = cca 20 140 Kč, kurz ČNB 24.1.06). Docela dobrá nabídka na to, že naše obchody je maj za cca 27 - 28 000 Kč s DPH (pominu-li mobildick.cz, ten je levnější)
    No nevim, ale ja tam vidim cenu 35 900 sk..
    http://www.topmobil.sk/MobilDetail.asp?MobilID=508
    Citace Původně odesláno od pdq
    Viete mi povedať ak ma MDA IV UMTS je mozne ho pouzit aj na novo spustenu siet UMTS na Slovensku?
    V tych sieťach sa nevyznam.Je tato technologia v MDA pouzitelna v nasich podmienkach?
    Ak to nema EDGE musim sa spolahnut len na UMTS.
    Dakujem.
    Ano, je to to spravne UMTS.. Po par dnech svisteni pres 3G si na nejake sneci EDGE ani nevzpomenes..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #134
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    25

    Ahoj,

    nevite jestli jde sehnat novy Universal? v nabidce AH uz neni

    Dekuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #135
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    na 99,9% neseženeš už se neprodávají - koukni se tady do bazaru je tam shodou okolností pár kousků :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 9 z 10 PrvníPrvní ... 78910 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 238
    Poslední příspěvek: 28-07-2008, 15:48
  2. HTC Universal (i-mate JASJAR)-T-Mobile Mda4
    Od michal94_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-01-2006, 18:50
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-01-2006, 16:10
  4. Reakcí: 427
    Poslední příspěvek: 07-01-2006, 01:13
  5. Velká recenze zařízení Acer n30
    Od Pavel Koza v sekci Acer
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 23-01-2005, 11:30