Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Změny v registry v jednom .cabu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj, vytvořil jsem si cab, který udělá:

    NAstavení datumu ve formátu "po 26.9.05" do horní lišty
    Nastavení datumu ve formátu "pondělí 26. září 2005" na Today
    Zvětšení GLYPCACHE na 16384 (pro QVGA)
    Zvětšení GLYPCACHE na 65536 (pro VGA) - 4700
    zůžení scroll barů na 8 (původně 13) resp. 12 (20)
    Zapnutí Cleartype
    Zapnutí cleartype i pro landscape mod
    Zapnutí Animace oken
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Ještě totéž pro VGA
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    ahj. A nešlo by to prosím na každé nastavení zvlášť jeden .cab? prosím. Hodily by se mi jen některý z těch "funkcí".
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Pluha se taky hlásí.. Tedy pokud jde o VGA..

    Edit: A toto číslo se vzalo kde prosím? 35536.. Já myslel, že 4 x 8192 = 32768
    A nebo se to počítá nějak jinak?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    To je můj překlep správně je nastavuje 65536 - už jsem to opravil.
    Velikost jsem vzal z diskuse tady - zkušenosti HXkářů, že prý je to nejlepší.
    Ad funkce zvlášť - na dost funkcí už tu v diskusích samostatné caby jsou. Já si to chtěl udělat pro sebe pohromadě. a když už jsem to měl, tak jsem udělal pro kolegu (má 4700). No akdyž už jsem to měl, tak proč se nepodělit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Prosím alespoň o .cab na zvětšení GLYPCACHE na 16384 (pro QVGA).

    A pokud by si byl mooooc hodný, tak bych prosím ještě .cabík na změnu scroll barů a to takto:
    cyHScr : Horizontální Scroll bar - šířka 10
    cxHScr : Horizontální Scroll bar - výška 15
    cyVScr : Vertikální Scroll bar - šířka 15
    cxVScr : Vertikální Scroll bar - výška 10

    Prosím, prosím. Nikde jsem to tady ve formě .cab nenašel a já nejsem schopen nic tak "jednoduchého" naprogramovat. Hodně by mi to ulehčilo neustálé obnovování po HR bez zálohy. ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    zvětšení GLYPCACHE na 16384 (pro QVGA).
    změnu scroll barů:
    cyHScr : Horizontální Scroll bar - šířka 10
    cxHScr : Horizontální Scroll bar - výška 15
    cyVScr : Vertikální Scroll bar - šířka 15
    cxVScr : Vertikální Scroll bar - výška 10
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Díky, díky, díky, díky, díky díky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Rád by som sa opýtal, čo je to GLYPCACHE.
    Dík za odpoveď!
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Co se podívat do jiných diskusí v této sekci?

    Ale jak jsem to pochopil, je to, že tím tou hodnotou vymezí velikost paměti pro grafiku (jakýsi Buffer).
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    160

    Citace Původně odesláno od qwero
    Rád by som sa opýtal, čo je to GLYPCACHE.
    Dík za odpoveď!
    staci sa pozriet do tejto diskusie. zmenou hodnoty GLYPHCACHE sa zemni rychlost odozvy displaya
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Díky za vysvetlenie.
    p.s. funkcia "hledat" mi nasla iba toto vlákno, takže díky aj za upozornenie, že stačí pozrieť aj inde.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Ziskani CABu z EXE bez ActiveSync
    Od djs_core v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-06-2006, 11:36
  2. Dostupnost CABů??
    Od maeko v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-03-2006, 15:41
  3. Program pro rozbaleni CABu?
    Od sorX_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-03-2006, 22:08
  4. Blimkeys v CABu
    Od beecher v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 23-05-2005, 17:44