Bohuzel ano...
Bohuzel ano...
Tak to je nas postižených koukam vic, jinak by i ta moje jela.. :? No, alespon ze uz nedela ve zdravotnictvi statnim, v soukromem sektoru za ty vikendove sichty dostane konecne nalezitou odmenu.. :yes:
dobry den,
pro zajemce nejen z brna by tu este bylo nejake misto v aute, toz se kdyztak sim nejak ozvete...
kuba
Tři dny před zahájením srazu jsou stále tři volná místa a jak to vypadá, bude značně veselo (zejména cestou), takže si nezapomeňte vzít zimní výbavu.
...tak jsem zase první. Provádím na místě testování piva, tlačenky, whisky, EDGE, UMTS, 4G.![]()
Taky se koulujeme a stavime sněhuláka, tak raději nazujte zimní gumy a přibalte řetězy.
Vy uz tam probuh jste?
Proč Zdenkovi vykáš?Původně odesláno od beecher
![]()
pac se koulujeme a stavime snehulaka :-) ...
Dobré ráno.
Všem účastníkům srazu přeji pohodovou cestu. Pokud by někdo bloudil (díky navigaci), jsem na tel. 603 114 853.
Já právě vyrážím a na místě budu okolo druhé hodiny.
Pokud je ještě někdo rozhodnutý přijet, místa jsou.
Takže pro upřesnění:
včera jsme byli nakupovat v Trutnově. Cesta Trutnov-Horní Maršov suchá, místy mokrá, pak ke křižovatce místy sníh a od křižovatky ke Spálenému mlýnu sníh a led, takže max.rychlost 40 km/h, ale v pohodě se dá jet. Od Spáleného Mlýna k penzionu vyjedete jen s řetězy, takže si je přibalte do kufru.
Aktuální info:
Právě dorazil Ipf-ke Spálenému mlýnu jsou vyjeté koleje, ale v pohodě se dá vyjet. Od Spáleného mlýna POUZE SE ŘETĚZY:!: :!: :!: , bez nich to ani náhodou nezkoušejte, obzvláště pokud pojedete večer nebo v noci.
Mam jen takovou off-topic vsuvku, teda spis dotaz - nevlastni nekdo z lidi, co tam jede na sraz, Sony PlayStation Portable? Po dlouhe dobe jsem si koupil neco jineho nez pocitac, tak bych chtel testnout vic her nez tu jednuDik.
Je nutné brát ten projektor? Za chvilku odjíždim z kanclu a moc se pro něj do skladu nechce.. :?
Edit: prdim na něj, snad nám tam chybět nebude..
Vem, ipf projektor nema...
Ipf vzkazuje: na projektor prď, přítelkyni vem, cestou kup 2 Tulamorky a něco k jídlu.