Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 43 z 43

Téma: Nabijeni dell x50v

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od beecher
    Pokud potrebujete jenom nabijet pres sitovou nabijecku, tak jste musel dostat ke sve X50 "prevodnik" prave mezi sitovou nabijeckou a konektorem v Dellu...

    Pokud jste jej nedostal, je to trochu mrzute, ale myslim, ze by vam u spolecnosti EDN mohli pomoci...
    Mam len k nemu tento kabel, mal som EuroTel SDA a ten som vymenil za axima a knemu mi dal len puzdro a tento kabel. Vdaka, mrknem sa tam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    16

    Takze pustil som sa len predsa do toho. Prestrihol som kabel usb (z pc do della) a mam tam 4 kable, zeleny, biely, cerveny, cierny a bolo to obalene v pozlatku. Jasne vychadzam z cierneho a cerveneho kabla. Napojim ich na obycajny adapter, nabijacku z nokie a nic len svietila diodka on-off na oranzovo ale dell nenabijal. Nejake skusenosti alebo rada?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Mam obavy, ze sync kabel nema draty na pripojeni nabijecky. Pokud jsou tam pouze 4 kabely, tak ty jsou pouze pro USB pripojeni. Nabijecka ma specialni dva kabilky, vedou na jine piny toho velkeho konektoru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    16

    ved ale ked to nabija cez usb tak by to malo ist aj takto nie?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Teoreticky ano, prakticky asi ne.
    Jde o to, ze USB nedodava stejny proud jako nabijecka (preci jenom to tam pere pod vetsim proudem), nerku-li, ze X50/51 se nabiji pres USB pouze kdyz jsou vypnute. Takze bych rekl, ze jsou na danych pinech pro nabijeni obvody, ktere to chrani proti vetsimu proudu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od beecher
    Teoreticky ano, prakticky asi ne.
    Jde o to, ze USB nedodava stejny proud jako nabijecka (preci jenom to tam pere pod vetsim proudem), nerku-li, ze X50/51 se nabiji pres USB pouze kdyz jsou vypnute. Takze bych rekl, ze jsou na danych pinech pro nabijeni obvody, ktere to chrani proti vetsimu proudu.
    takze mi nezostava asi nic ine ako predsa si nejako zaobstarat nabijacku, Dakujem za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    4

    nevite prosim nekdo primet aby se x51v automaticky nezapinala kdyz je pripojena v kolibce ? a aby active sync na kompu zustal zaplej - nechci resit nejaky vypinani a zapinani externim softikem..

    jestli to uz tu bylo tak se omlouvam, diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Njo, ja kdyz jsem vypnul PDAcko a dal ho do kolibky, tak zustalo vypnute. Otazkou je, jestli to neni tim, ze tam mam zaroven i nabijecku... Aha, tak je to tim...

    Takze bez nabijecky to ale bohuzel nepujde vyresit, jedine, kdyz se se to rosviti, tak to zase vypnout...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    4

    no mne se zapina i se zapojenou nabijeckou tak nevim cim to je .. nemuze to byt neco se synchronizaci ze se to jednou za cas snazi sesynchronizovat a tim se zapne ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Mate prenastavenou synchronizaci na manualni?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od beecher
    Mate prenastavenou synchronizaci na manualni?
    no, to mne taky nenapadle, ale popravde, nikde jsem nenasel kde to nastavit ?
    Muzete prosim poradit ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    A dival jste se na muj blog o Aximech? Viz muj podpis?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od beecher
    A dival jste se na muj blog o Aximech? Viz muj podpis?
    no vidite, tak to nastavene mam..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Dell Axim X50v
    Od budelovsky.j v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-07-2007, 07:15
  2. nefunkčný dell x50v
    Od wolodaw v sekci Dell
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-11-2006, 07:51
  3. USB 2.0 Host a Dell x50v
    Od bedo82 v sekci Dell
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-09-2005, 13:58
  4. Dell Axim X50v
    Od rockcz v sekci Dell
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 08-09-2005, 16:01
  5. Dell Axim X50v
    Od beecher v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 02-12-2004, 15:02