Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 36

Téma: MDAc- kalibrace displeje

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    151

    Mám MDAc necelé 3 měsíce a zjistil jsem, že se mi začíná "rozjíždět" kalibrace displeje :-( Zatímco po kalibraci odpovídá reakce displeje místu dotyku, po několika hodinách mi začíná levá strana displeje "ujíždět" tak, že při dotyku na virtuální klávesnici to píše vedlejší písmena :-(((

    Máte s tím někdo zkušenost? Je na to jiný lék než servis?

    Zdenek
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    Co zkusit HR????
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    151

    To by mohlo pomoci???

    Znamená to, že systém či ostatní software je tak problematický, že se to takto mrší?

    Zdenek
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Programy by za to rozjizdeni nemeli mit odpovednost. Zkuste chvili fungovat bez nich, pokud to bude delat dale, tak jsou dve moznosti. Spatne nalepena folie nenbo je v haji dotykova vrstva a pak je to na reklamaci...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    151

    Takže když bych oddělal folii, tak tento vliv můžu eliminovat, co? Předpokládám ale, že ani tu adhezní pak už zpátky dost dobře nedám, takže to pak chce rovnou koupit jinou...

    Tak díky

    Zdenek
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    To Beecher:Jestli ale ma tu folii od zacatku,tak je nepravdepodobny,ze by se mu soupla,anebo udelala nejakou neplechu!!!Po zaloze,kdyz udela HR,tak urcite nic nezkazi!!!Kamaradovy taky zacal blbnout display,respektive odezva displaye na tapnuti,bylo to nepresny atd.Az HR pomohl!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    151

    Díky, zkusím postupně oboje. Pořád je to lepší než dávat své "kuřátko" do servisu a být bez něj ;-)

    Zdenek
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    jasne,prubni to a uvidis....HR vyloucis SW chybu a pak muzes resit HW chybicku...pak az na konec servis...jen ho radsi neotvirej
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    24

    Mam compacta pres pul roku a cca v poslednich 14 dnech zacinam mit stejny problem. Po zkalibrovani to jede OK, ale treba druhy den uz mi nekdy ujizdeji pismena, taky do boku
    Zadnej novej soft tam nemam, folii to urcite neni, SR nepomaha a do HR se mi zatim nechce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    151

    Já si s tím chvíli hrál a zdálo se mi, že to dělá po období "nečinnosti", kdy mi tam naskakoval screen saver SPB Time - tak jsem ho preventivně vyhodil a zatím to píše pořád dobře...

    Tím jsem daleko od toho říci, že to bylo tím - spíš to bude náhoda. Ale je pravda, že teď se to už 2 dny neobjevilo a jede to dobře. Nevím, zda hardarová závada tohoto charakteru může mít tento "nahodilý" průběh či zda to opravdu připsat nějakému programu? Byť na ten program obecně nevěřím...

    Každopádně, do HR se mi taky silně nechce, to je pak pryč půl dne na opětovnou instalaci :-( Ale pokud se to tak znovu objeví, tak vše zazálohuju a pak asi ten HR udělám a budu MDAc o víkendu používat pouze se základním softwarem a pak to tam naleju ze zálohy zpět...

    Zdenek
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    HR u me trva asi 5 minut a jedu zase v pohode...jde o zvyk :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    151

    Tak včera byl ten displej celý den v pohodě a dnes se rozjel 2x za sebou - to by člověk skoro řekl, že v tom opravdu je nějakej program :-( Ale je divný, že to začalo dělat až teď, kdy jsem nic nepřidával... Ach jo...

    Zdenek
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    pomoci HR to vyloucis...pak muzes resit dalsi veci!!!!!:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    151

    Udělal jsem HR - a obnovu ze zálohy (nemám čas to celý přeinstalovat) a výsledek je stejný

    Takže ještě zkusím HR a vše znovu nainstalovat, ale na to budu muset najít čas a odvahu...

    Zdenek


    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    ja nic ze zalohy do cihlicky nesypu...vsechno je cista instalace a mam ji hned....staci si jen vsechny utilitky a programky dat do jedny slozky v pc a pak jen klikas a sypes to tam...je to hned,a na karte si muzes udelat slozku kde budes mit CABY a jen to spustis..je to opravdu hned...tou zalohou sis tam mohl znovu nasypat nejakou tu nekompatidebilitu a je to tudiz prd platny!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Kalibrace displeje
    Od rossignol v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 15:54
  2. Zapnutí a kalibrace displeje na HTC Diamond
    Od Ulas v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-08-2008, 15:17
  3. Kalibrace displeje !!!
    Od mibuxp v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-01-2008, 20:12
  4. Základní konfigurace Pocket PC (kalibrace displeje a pod.)
    Od Pavel Koza v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 22-08-2007, 08:40
  5. Neustálá kalibrace displeje po HR u LOOX 410
    Od bartas_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 13-03-2007, 19:09