Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: PocketDivxEnconder - problem

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    191

    Zajimalo by me v cem je problem , film prevedu v programu pocketdivxenconder a pak ho pres AS chci pretahnout na kartu SD kterou mam v pda. Misto toho filmu se na pda ukaze akorat zkomolenej nazev v comanderu o velikosti 64Kb - proste nespustitelna blbost . At delam co delam nejak se mi tonedari. Vcera sem pretahoval jiny film a take se to nedarilo , tak jsem si prevedl ten co se pokousim nahrat dnes jenze obliceje byly protazeny , ale nahral se tam normalne . Dneska jsem ho upravil a proste tam nejde nahrat i kdyz ho v pc normalne spustim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    191

    Tak jsem vymazal z pda to co se mi tam podarilo nahrat vcera a zkusil to nahrat zase zpet a opet to nejde a ukaze se tam pouze soubor o velikosti 64k a skomoleny nazev toho filmu . Ale je zajimave i to , ze to nejde smazat az po soft resetu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    191

    jiny soubor v .avi taktez nejde a u pisnicek v mp3 se k nim pripojuje take tento soubor o velikosti 64k, ale ty pisnicky narozdil od toho filmu se nahraji viz obr.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00091706_obraz_p7.jpg 
Zobrazení: 33 
Velikost: 44.4 KB 
ID: 2979  
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    191

    obr2
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00091707_obraz2_LVjI.jpg 
Zobrazení: 37 
Velikost: 44.3 KB 
ID: 2980  
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Vypnout konverze v AS a pouzivat Softick Card Export II...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    191

    dikes , ty konverze se tykaji i dokumentu a nebo je to neco jineho - protoze tam jsem uz neco odeskrt kvuli dokumentum v exelu a wordu . A to " Softick Card Export II " nevim kde bych mel hledat prosim porad .
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-04-2010, 09:26
  2. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-02-2007, 11:31