Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Zdielanie pripojenia LAN do hx4700 cez wifi

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    7

    neviem to nastavit,
    uz som skusal snad vsetko.
    Ake mam nastavit IPcka?
    LAN nemozem zmenit, ale wifi /teraz 192.168.0.1 PC a .2 PDA/..
    a v PDA vieteporadit nejake idealne nastavenie aby sa to rozbehlo?
    Mam nastavovat aj DNS a ostatne alebo to nechat prazdne?
    tiez rezim AdHOC alebo AcPOINT?
    Vdaka...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Sdileni toho LAN pripojeni mate nastaveno? Na PDA na tom WiFi mate nastavenu branu 192.168.0.1? Zkuste jeste pripadne nastavit i ty DNS servery podle toho, co vypise ipconfig /all na PC...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    7

    Uz to slape, jediny problem boli brany... mysl9m gateway a DNS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Chtel jsem se zeptat - je ta sit AdHOC, nebo je to PC ve funkci AP?
    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Na tom nezalezi. Funguje je to v obou pripadech, akorat pri AdHoc pomaleji...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    A na tom PC je tedy AP, nebo nikoliv? Nebo pouzivate AP jako zarizeni?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    V PC klidne muze byt jenom WiFi sitova karta a bude to fungovat.
    Predpokladam, ze to tak koxx ma, kdyz pise, ze ma nastavenu IP adresu na PC.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    V rezimu ADHoc to fungovat urcite bude. Ale to uz se k tomu nikdo jiny nepripoji... Existuje nejaky SW, ktery mi udela z normalni Wi-Fi sitovky v PC AP?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ale pripoji, takhle jsme byli pripojeni loni v Upe asi 5 lidi...

    Z WiFi karty by AP mel umet udelat ovladaci software, ale ne u vsech...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Diky za info.. Omlouvam se za dva prispevky - prvni hlasil chybu databaze...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    116

    a jak prohlizis soubory z pda v tvem stolnim pc? je na to nejaky program nebo to jde i v total kommandru
    ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jde to i v TC, ale doporucuji pred tim vytvorit na PC nejaky uzivatelsky ucet s uzivatelskym jmenem bez mezer, napr. prezdivku, dat mu administratorske prava a heslo. Pak staci nasdilet nejaky adresar. V TC na PPC pak zadat \\nazev_pc\nazev_sharu a zadat jako pripojovaci ucet ten, co jsme vytvorili.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. zdielanie internetu cez Wifi
    Od lmt v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-02-2008, 19:03
  2. Nemoznost pripojenia sa na bezdratove siete WiFi a BT
    Od MAROŠKO_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-12-2006, 15:22
  3. Otázky o FlashRom, Ram a Wifi z HP hx4700
    Od asdfg v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 04-03-2005, 14:33
  4. Zdielanie Internetu na PC pomocou BT a Access Point na iPAQ hx4700...
    Od Eduso_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 22-12-2004, 10:43