Zdrawím
Potřeboval bych podrobnej návod jak naistalovat Windows Mobile 2005 na mou Motorolu Mpx220.
Díky moc! Snad někdo poradí !
:yes: :yes: :yes:
Zdrawím
Potřeboval bych podrobnej návod jak naistalovat Windows Mobile 2005 na mou Motorolu Mpx220.
Díky moc! Snad někdo poradí !
:yes: :yes: :yes:
On snad na MPx220 existuje upgrade na WM5? :O
Vim, ze na tom byla vyvijena WM5 SmartPhone Edition, ale ze by to Motorola dala ven, to by bylo neco necekaneho...
BTW Windows Mobile 2005 neni spravny nazev.
No dyť to mám už doma stáhnutý
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=cs&FamilyID=52fed581-8f8d-4c46-9966-4832098191b7
:!: Potřebuju postup jak to všechno nainstalovat - díky!
Ale to je emulator, ne upgrade pro nejake zarizeni...![]()
aha a k čemu ten je dobrej ?
Treba pro programatory, mohou vyvijet software pro SmartPhony, aniz by to zarizeni vlastnily. Napr.
a kde bych mohl stáhnout Windows Mobile 2003 SE v češtině ? ? ?
![]()
V nastaveni by mela byt moznost nastavit jazyk telefonu.
To je mi jasný .......jenže já mám anglickou verzi ..... potřebuju stáhnout někde CZ, ale kde ? ?? ?
Ten telefon je zakoupeny jako novy v CR?
Ne dovoz z Rakouska! Proto potřebuju CZ komplet Windows
blba otazka: anglictina nestaci?
vysvetlenie: nejaky ten firmware je dostupny ale po jeho uskutocneni je system v anglictine.
pokial nie si schopny previest si sam upgrade FW, tak tych par korun, co si usetril minies na tieto sachy s telefonom ;-)
Když jsem založil téma o WM2003SE pro MDA1,taky jste se divili.Tak bych čekal a doufal,že na MPX200 bude WM5.
no WM5 pro MPX200 je, takze doufam, ze za rok zalozis tema o WM6 pro MPX200 , protoze ti to zatim vychaziPůvodně odesláno od Kavy
![]()
V diskuzi pokračujte zde