Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 55

Téma: (Skoro)Vše o VGA

  1. #31
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ty tam urcite mas Expeu2 pro VGA, musis si nahrat tu QVGAckovou...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    hehe, a víš, že mě to napadlo dřív, než jsi to napsal? Vždyť je to přece logický ...
    Ale stejně jsem si počkal na názor odborníka ...

    Lze to nějak nastavit, aby po přepnutí do MS VGA se mi tam zase kopla ta VGA verze?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    E-e... Ale kdyz to prepnes, tak se to bude zobrazovat "spravne", ty obrazky by se mely roztahnout... Ale nechci kecat, ja do MS VGA nelezu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    No, tak jsem to zkusil a v MS VGA se na to nedá čučet, jak je to rozmazaný. No, budu si muset z ozVga pohrát tak, abych mohl zůstat u Real VGA už pořád )

    Můžeš mi ukázat (sepsat), co máš v nastaveních ozVga u registrů a souborů?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Nemam tam nic, tohle je jedine nastaveni, ktere provadim v ozVGA, teda jeste si pohravam s nastavenim na zalozce Misc s My theme/wallpaper is QVGA, ac tam mam nahrano VGA tematko, obcas to nejak ty WM nepochopi, takze jim se dvema resety a prenastavenou touto volbou (jednou zaskrtnout, podruhe odskrtnout) domluvim... Nekdy staci jeden...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    ospravedlnujem sa za OT prispevok ale chcem sa beechera spytat aky bol ten program a kde ho najdem co mi raz poradil na capture screenu PDA s tym ze sa dal nastavit na tlacitko a bol free

    totiz chcem sem dat otazku ohladne pisam, i ked som ho dal na max je to prtate a ked mi skoci pripomienka tak je pisana dost malim a musim sa na PDA pozret zo vzdialenosti mensej ako 30 CM alebo akurat 30cm teda
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    No po dlhom case ale predsa pisem. Vyriesil som skoro vsetky problemy s tym ozVGA a je to sto kra lepsie ako MS VGA :> , fakt to stracilo chvilku mat a uz ma to presvedcilo. Mam len 2 nevyriesene problemy. A to je THEME maju byt na QVGA alebo na VGA?
    A najvecsi problem pri ozVGA je asi to ze pri 95% hrach ked ich zapnem tak ked stylusom tapnem na screen tak vlastne pracuje to co je na pozadi teda TOTALCMD ze napriklad ide kopirovat subor alebo tak. Skratka ze hra nereaguje. A este som mal pri jednej aplikacii ze sa neukazala na cely displeja le len v lavom hornom rohu. No takze tieto 3 problemy ma trapia asi najviac.

    Dik.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Theme muzou byt obeho razu, ozVGA umi pripadne QVGA roztahnout pres cely display (viz me prispevky vyse)...
    Jo, tak s hrami je celkem problem, to se vetsinou musi prepnout zpet do MS VGA rezimu, aby fungovaly korektne...

    EDIT: No, jelikoz jedine co hraji, je tak Solitaire, tak mne to zase tak moc netrapi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    Jo, tak s hrami je celkem problem, to se vetsinou musi prepnout zpet do MS VGA rezimu, aby fungovaly korektne...
    Inymi slovami to znamena ze zbytocne som sa nadrzal na ozVGA a nemozem to pouzivat?
    Fakt neexistuje ina utilitka na real VGA alebo utilitka na odstranenie problem s hrami?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Pokud chci hrat, prepnu do MS VGA, po tom, co skoncim s hranim, prepnu zpatky... Kde je problem?

    Musite si uvedomit, ze RealVGA neni standardni rezim, takze se neni cemu divit, ze se tem hram v tom moc fungovat nechce...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    A ako je to vo WM5 (magneto)?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    WM2005? To neznam, to je nejaky novy system?

    Ve WM5 je to totozne s WM2K3SE, tedy opet pouze MS VGA rezim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    No ked je to aj tam tak isto tak verim ze skor ci neskor niekto tento problem odstrani nejakou utilitkou. Ten ozVGA vyzera totiz fajn :> . A nasiel som nejaku utilitku ze ked blbnu tlacitka na hrach tak si ju treba naisntalovat ale uz vobec neviem kde som to cital ale je to irelevatne kedze to v tomto pripade nepomoze :> .

    btw otazocka o akom WM2005 to vravis? :
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ono staci dostat WM5 QVGA DLLka (96dpi) a trochu postelovat ozVGA a nemel by byt problem...

    AD btw: Trapny edit...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC P3470 Pharos nyní (skoro) oficiálně, nabízí pouze EDGE a GPS
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-05-2008, 07:02
  2. MDA Compact I - skoro nefunkční zvuk
    Od jan_bar v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-12-2007, 22:19