Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 55

Téma: (Skoro)Vše o VGA

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Možná by stálo za uváženou, jestli buychom sem nezačali dávat (tak, aby to bylo na jednom místě a ne po celém fóru) seznam registrů a souborů pro změny rozlišení pro ozVga. Co vy na to? Když už má tahle diskuze tak hezký název ...

    EDIT: Povedlo se někomu upravit na hx4700 "iPAQ Wireless" pro RealVGA? (Je to ta obrazovka, kde se spouští BT a WiFi).
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    116

    ja pouzivam se_vga a k doladeni velikosti pismen jsem pouzil tweaks2k2.net je a jsem naprosto spokojen
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    Vypada to naprosto normalne, ja v RealVGA funguju porad...
    To fakt? Sak krizik je tak malilinky ze vo vlaku alebo v autobuse ked sa kive tazko trafit s tym hrubim stylusom a navyse ked sa ruka klepe :>
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Markjagu, to je o cviku...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    105

    Mám otázku, nikde jsem nenašel odpověď, asi to bude jednoduché, ale já tomu moc nerozumím. Mám MDAC , to jest QVGA 320x240 jak jsem se dočetl. Jaký je vlastně rozdíl mezi SE VGA, real VGA atd a co je lepší a co horší? Asi hloupá otázka, no ale....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    OK. Takze definice:

    QVGA = 240 x 320 px hardwarove i softwarove i na oko, 96 DPI
    MS VGA = 480 x 640 hardwarove, softwarove v podstate 240 x 320 px, ale je tam 192 DPI. Vypada to prosteji vse hezceji vykresleno, dle meho plytvani mistem. Take znamo jako SE VGA (tedy Second Edition VGA)
    RealVGA = 480 x 640 hardwarove i softwarove i na oko, 96 DPI
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    Možná taky jedna z těch hloupých otázek. Jde XDA III nějak přepnout do VGA, nebo je to záležitost HW ? Díkyops:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Kdyz ta MDA3 hardwarove ma 240 x 320, tak to do hardwarovych VGA nedostanes ani kdyby ses... No vis co...
    Nejak ti tam totiz chybi 230400 bodu, kam bys to VGA umistil...

    Softwarove to jde. Pomoci Nyditotu to prepnout na 480 x 640 (i na vic), ale nevypada to vazne hezky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    Markjagu, to je o cviku...
    Tak som rozmyslal ze to mzoe byt aj o styluse. Nepotreboval by som ja vymenit moj shitny original stylus od FSC co bol k Looxovi za nejaki co ma ostrejsi hrot cize aj presnejsi?

    A ako riesis citanie tych mensich pismen? Nemas problem vobec? Podla mna je to narocnejsie troska :>
    Ale asi fakt len cvik........ no uvidime
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    26

    Velmi sa mi paci RealVGA rozlisenie. Chcem kupit nove PDA, ale cakam na nove modely WM5. Neviete, ci sa daju uz aj tieto nove "Okna" pouzivat v RealVGA ?

    Co som skusal ozVGA, tak po jeho aktivovani sa bud vykona hard reset (cize kompletne vymazanie vsetkeho), alebo sa aj prepnu, ale niektore prvky (indikacie vpravo hore, start) uplne chybaju a asi vsetky ikony, co by sa mali prisudzuvat na zaklade asociaci, su zle. To, ci sa vykona HR, alebo sa prepnu, zalezi na neznamom ciniteli. Rozmyslal som na chybnymi, alebo chybajucimi 96dpi VgaRes.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00091276_WM5_ozVGA_LT5J.jpg 
Zobrazení: 18 
Velikost: 49.3 KB 
ID: 2958  
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od markjag
    A ako riesis citanie tych mensich pismen? Nemas problem vobec? Podla mna je to narocnejsie troska
    Proc by melo? Kdo rika, ze ctu ty defaultni prtavce?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od ilach
    Neviete, ci sa daju uz aj tieto nove "Okna" pouzivat v RealVGA ?
    No, budou se snad dat, az budou DLLka s 96DPI pro WM5 a trochu se upravi prepinaci programy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    Proc by melo? Kdo rika, ze ctu ty defaultni prtavce?
    Aha tak v tom pripade sa idem popozerat ako odnastavit defaultov. :>
    Totiz v tom qzVGA programe som tam nastavoval nejaky ten pomer tam dole ze 1.5 tam bolo defaultne a dal som to na 1.3 potom som dal nech to tam prepocita a dal som apply and reset. Ale nezmenilo to. Ni sirku scrollu ani nic proste :>
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ja mam ozVGA nastaveno takto (zvetsene jenom scrollbary) a pak mam v Nastaveni obrazovky (Start->Nastaveni->Obrazovka->Velikost textu) nastaveno pismo na druhe nejvetsi, PIE velikost textu na vetsi.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00091325_ozvga_iDVM.jpg 
Zobrazení: 21 
Velikost: 18.2 KB 
ID: 2960  
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    A jak máš upravený skin pro WisBar Advance. Já používám Expea2 a mám ho celý pos...... (-ejřenej) Zkoušel jsem úpravu v Hex Editoru dle návodu v diskuzi na fóru k WisBar Advance, ale to nepomohlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC P3470 Pharos nyní (skoro) oficiálně, nabízí pouze EDGE a GPS
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-05-2008, 07:02
  2. MDA Compact I - skoro nefunkční zvuk
    Od jan_bar v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-12-2007, 22:19