Nejak brzo, ne?![]()
![]()
Nejak brzo, ne?![]()
![]()
nevim - poslali mi tracking zasilky - pry predano kuryrni sluzbe
asi chtej sekat dobrotukdyz jsou vysetrovani :?: :$:
Ani ne tak sekat dobrotu (preci jen, Dell, kdyz zaplati do 100mil. USD nejakou pokutu, tak se z toho neslozi, ze...), jako spise je mozna tlaci cas a chteji byt proste prvni...
No prvni zavod (normalni PDA s WM5) uz maji vyhrany, ted jeste byt prvni s updatem na WM5 a pak tohle nekdo v HP neudycha...![]()
Co jsem slysel tak jde o vic - Dell Canada dodava nejake systemy jak pro federalni goverment tak pro mistni vlady a hlavni problem je v tom, ze pokud je tady nejaka firma vysetrovana nebo odsouzena k pokute nesmi obchodovat s vladou, po pokute nejmene 3-5 let. A to si m yslim, ze by byla pro Dell vetsi ztrata nez 100 mil pokuta.
Njo, to si holt musi chlapci nejak rozhodnout sami.
Ale to uz jsme OT jako byk.
Tak jsou to podvodnici, prisly kabely k notebooku, a oznameni, ze upgrade pro WM5 budou rozesilat az end of October. To me tedy nadzvedlo, volal jsem do usa, a podarilo se mi servat asi 4 lidi od Dellu. Postupoval jsem zpusobem, kdyz jsem si to objednaval, tak jste me ubezpecili, ze upgrade existuje a vy ho posilate, pokud me to nebyli schopni vysvetlit, vzpomel jsem si na slova ktera jsem se naucil na vrtech na severu (nepublikovatelne) a chtel jsem supervisora te osoby. Skoncil jsem u nejakeho direktora, omluvil se mi, budu to mit zadarmo a jeste dostanu nejaky darek. Jen nevim proc Dell USA a Canada zamestnava ceske ministerske uredniky nebo zamestnance telecomu - stejne pitome a neinformovane.
No nevim, proc se rozcilujes, vzdyt v prvnim prispevku jsem psal, ze dodavky az v rijnu...![]()
kdyz ono si kazdy zakaznik mysli, ze vsichni ho v tom kramu znaji, ze vsichni vedi, o cem toci a ze kazdy vi vse...to neni ve zlem, jen takove otoceni...krom toho, co budu rvat na chudaka u pokladny, kdyz un za tu cenu masa nemuze....
Jak jsem si teď prohlédnul http://www.wm5fixsite.com a zjistil, že mi pod WM5 skoro nic nepojede, tak asi není kam spěchat. K čemu WM5, když pro to nejsou aplikace?
Nebo se snad mýlím
:? ?
Neboj, vsichni upenlive makaji na tom, aby to pod WM5 chodilo...
BTW Co by ti nemelo fungovat?
S tim, ze nemusi byt kazdy informovany. To asi plati v bananove ceske republice ..., tadz na americkem kontinentu plati, ze pokud ti daji na infolince spatnou informaci napr. o cene - tak je to jejich problem, pokud ti daji info, ze cena bude nizsi - tak ji musi dodrzet, pokud ti daji vyssi cenu - tak pravdepodobne dostanou pokutu.
Muj kolega takhle ziskal 6 mesicu zdarma internet, misto 3.
Jinak tady napr. v bankach plati, ze pokud neautorizujes platbu, banka ti nic nestrhne a je na ni aby ti dokazala, ze jsi ji provedl, proto se tu nikdo neboji nakupovat po internetu ...
Proste zakaznik ma vzdy pravdu, zajimave je ze to nikdo nezneuziva ...:yes:
Vypadá to na problémy s:Původně odesláno od beecher
Battery Pack, TomTom Navigator, Skype, ICQ, Avango, Idos, Memmaid, Lexicon, Agile messenger, Smartmaps, PocketKim, OziExplorer, Tombo.
Jake problemy to ma s Lexiconem - to by byl pro me pruser pouzivam ho casto ?
Uz jste nekdo stastnym majitelem updatu WM 5 pro X50?
Jeste ne...