Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 4 z 25 PrvníPrvní ... 2345614 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 372

Téma: Nové Acery - N310 a N311 - poprvé s VGA

  1. #46
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    ANO zatím můžeme jen spekulovat, Česká lokalizace bude určitě.
    Zatím nezbývá jen čekat...

  2. #47
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Samo, a na těch stránkách také píší o přítomnosti CF II....kterou podle všeho nemá..se divím, že se nad tím pozastavujete. A navíc-wokna tam hodí kdy chtějí, to už by mě zaskočilo, že tam najdenou nervou tak velký slot



  3. #48
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    to budou WM5, jsou jak na obrazku, tak ve specifikacich na webu aceru...a premium verze je hlavne tedka na WM5...a ty stary win by tam stejne nedali...nebo?..

  4. #49
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    To by byli sami proti sobe se starym systemem...

  5. #50
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od kubisz
    to budou WM5, jsou jak na obrazku, tak ve specifikacich na webu aceru...a premium verze je hlavne tedka na WM5...a ty stary win by tam stejne nedali...nebo?..
    A kde máš ty specifikace já som nic oficiálního nenašel, tak sem přihraj linka

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    14

    Tady by měly být přece jenom pravdivější tech. specifikace o N311
    insidePDA
    WM5 - ano
    CF I, CF II - ne

  7. #52
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Na místo očekávaného N300 se na stránkách ACERU objevilo D100:
    pomocník do auta:
    http://global.acer.com/products/pda/d100.htm:O



  8. #53
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    49

    Porovnanie velkosti Acer N3xx vs. HP a Dell. http://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=61&t=102466&p+...+5faecfda6d573a f
    O stranku dozadu (v diskusii) je porovnanie s Loox 720.

  9. #54
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    53

    Nejake dalsie fotky - porovnanie s n30, pohlady zo stran, detaily na display, ukazka USB host so zapichnutym ipodom nano + alternativne polohy kolisky...

    http://www.mobile01.com/topicdetail....14&last=787676

  10. #55
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    49

    Acer n310 / n311 je na www.Capslock.pl uz v predaji.
    n310 - 1 172,-PLN sDPH
    n311 - 1 382,-PLN

    Podla predajcu Capslock.pl by tento tyzden uz mali byt na sklade a ceny sa uz nebudu menit.
    Podla Acer Polska sp. z.o.o sa zacnu vyrabat az v decembri a predavat v PL od januara.
    Ak by niekto chcel objednat a potrebuje pomoc, ozvite sa...

  11. #56

    pdq pdq je offline
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    384

    Je to moj velky favorit a vazne uvazujem o niecom mensiom.Ale s objednavanim by som radsej pockal a tiez si pockal na nejaku recenziu.Velmi ma zaujima spojenie VGA a 300/400 Mhz...:? Ale mat nove VGA za 12 babiek je fajn.

  12. #57
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Citace Původně odesláno od pdq
    Je to moj velky favorit a vazne uvazujem o niecom mensiom.Ale s objednavanim by som radsej pockal a tiez si pockal na nejaku recenziu.Velmi ma zaujima spojenie VGA a 300/400 Mhz...:? Ale mat nove VGA za 12 babiek je fajn.
    Prijde mi, ze tu vsichni zapominate, ze se jedna ale o procesor Samsung, nikoli Intel Xscale, cili nelze to srovnavat uplne do stejne roviny, samsung je vykonnejsi diky lepsi architekture..staci srovnat treba procak z moji n30ky s 266MHz a v mnoha ohledech dokonce predci 400MHz Intel (nerikam, ze vsude!), takze bych to tak tragicky nevidel..
    Navic uz samotny fakt, ze to tak prodavaj, musi byt dostatecne vypovidajici o tom, ze to asi bude OK..prece by si Acer nepokazil trend stoupajici prodejnosti svych PDA tim, ze zacne delat nejake nekonkurencni, mizerne cihly..myslim, ze by si to nedovolil, prisel by o hodne



  13. #58

    pdq pdq je offline
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    384

    Citace Původně odesláno od pdq
    ..prece by si Acer nepokazil trend stoupajici prodejnosti svych PDA tim
    Tak to je pravda, ale moj nazor plynie aj z toho ze aj HP ..3715 ma tusim procak Samsung a jeho predajnost je na bode mrazu
    Preco tam nedali Intel? Asi si aj sam odpoviem...koly vyrobným nákladaom a nasledne predajnej cene???
    Ale ak by sa preukazalo, ze aj procak 300/400 bude mat v testoch dobre vysledky tak sa ti ozvem a mozme objednávat
    Okamzite ho menim za Ipaq-a.

  14. #59
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    14

    Nějaké zprávy o tom, kdy by měl být Acer N300 v prodeji v ČR nemáte?
    Dostupnost ani cenu v DE jsem taky nezjistil:-((

  15. #60
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    53

    Na PDAFrance sa objavil report, ktory bol napisany z predvadzacky n300vky:

    Originálne znenie (fr)

    V anglictine (google translated)

    Okrem reportu tam su nejake nove fotky + kratke video na stiahnutie.

Strana 4 z 25 PrvníPrvní ... 2345614 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 450
    Poslední příspěvek: 10-09-2011, 09:51
  2. Rozdíly mezi n310 a n311
    Od tomas.lizner v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-06-2007, 19:36
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-09-2006, 12:28
  4. Novy Acer n310 n311
    Od neoxo v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-11-2005, 11:36