Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 25 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 372

Téma: Nové Acery - N310 a N311 - poprvé s VGA

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    Ja ked som tento Acer videl v porovnani vedla mojho Looxika tak som si povedal co som si to ja kupil za obludu?????
    Ja som sa asi mesiac/2 mesiace tesil ake peknucke designovo toto PDA je, ze to nie je ziadny srot a ked vidim ten acer tak designovo su vsetky ostatne srot :>

    KECAM DESIGNOVO!!!!

    inac by som si aj tak nakupil
    bude zle ovladanie mozno, vydrz baterky som zvedavi a procacik nic moc a malo ram sice rom ma aspon 128
    na mojom by som chcel 128 a 128 (koli WIN2005)

    Ale vravim designovo je to nadherna vec. Pockam si na recenziu novomanzela pana Kozla.

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    27

    pripada mi to jako by acer hodil do pracky notebook a on se jim "krapet" sepral



  3. #33
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    288

    Na to, ze ma 3,7 palcu VGA displej jsou rozmery skutecne velice dobre, kdo by rekl, ze muze VGAcko pokorit vetsinu soucasnych QVGA modelu co se rozmeru a hmotnosti tyka. Jenze ma to prirozene i sve stinne stranky. Procesor veru nepatri k nejrychlejsim a dost se bojim, aby VGA rozliseni utahl. Taky baterka neni zadny obr a vydrz muze byt stejne mizerna, jako to predvedl treba Asus 730. A posledni vec jsou tlacitka, ktera jsou umistena na prvni pohled dost nestastne. Me osobne nevadi vetsi rozmery, pokud se jedna o vybaveny stroj, nesmi to ale zas byt prehnane velke/tezke(ale zadny ze soucasnych VGA modelu se mi nezda prehnane velky/tezky). Podle me se Acer vydal az prilis drastickou cestou. Nemusel snizovat rozmery a hmotnost tak radikalne a zachovat treba CF slot, lepe rozlozit tlacitka a hlavne osadit stroj rychlejsim CPU a mozna i silnejsi baterii. I tak si myslim, ze se bude jednat o povedeny kus, ktery si sve zakazniky najde. Ja spis preferuju mozna sice tezsi a vetsi, ale vice highendovy stroj. Ale uvidime po recenzi, treba me presvedci i tento Acer.

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    0

    ...no, za chvili to bude 30 dni co bude muj n50P v servisu, tak si asi necham vratit prachy... :P

  5. #35

    pdq pdq je offline
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    384

    Surfoval som na nete a narazil som na novy VGA Acer n310, ktory sa uz predava . Cena je pri prepocte naozaj zaujimava a do Polska nie je daleko.
    Len skoda tej starej verzii OS a WiFi.Ten procak tiez ale nie je najsilnejsi, ale ta hmotnost krááásna.

    Ten link: http://www.capslock.pl/produkty/Palmtopy/Palmtopy/1303/

    A co tak Acer n311 za 14000.-sk ???
    http://notebook.strefa.pl/main/acer_n311_pocket_pc_palmtop.php


  6. #36
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Teda koukám a přímo zírám, ale proč má ten polský prodejce v popisu Compact Flash II? Tedy pokud mne zrak neklame... Jinak, opravdu se prodává? Není to, eh, jak se tomu říká....prostě předprodej, možnost obědnat předem?

  7. #37

    pdq pdq je offline
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    384

    Moja polština je biedna až žiadna ale "oczekujemy na dostawę" asi znamena ze je to predobjednavka.?




  8. #38
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ocekavame dodavku... Plus minus autobus...

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Těšíme se na Acery jako malá děcka na Vánoce

  10. #40
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    49

    lol takze do mesiaca su tu!? tak deti a ja som si myslel ze si kupim notas hovno hovno zlatra rybka notas nebude bude 311 ;p

  11. #41
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Ale ale děcka, nepředbíhejme, Acery možná brzy přijdou, ale otázka zůstává, jaké budou

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Co říjáte tomu že Acer nedal na sve PDAčka WMP5, mne by ohromě zajímalo co ho k tomu vedlo a jestli bude v budoucnu k dispozici UPDATE romky



  13. #43
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    A tu informaci mate odkud?

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Na těch Polských stránkách (link) je že zařízení má Microsoft Pocket PC 2003 for Pocket PC Premium Edition, Polská lokalizace
    Možná je pro ně lepší nasadit lokalizovanou verzi nežli WM5 v Angličtině, No uvidíme jak se k tomu postaví české zastoupení Aceru.

    Zajímavé je také to že na globálních stránkách Acer.com neni o N300 ani ťuk, i když něaký brouzdal našel prázdnou složku s budoucímy drivery na FTP link

    Ještě jedna změna, která nepotěší prý 2.5 jack:
    a na závěr je i dobře že tam bude tak staré rozhraní jako CF II, do kterého si nadšenci dají GPSku nebo GSM/GPRS/EDGE/UMTS modul a zůstane volné místo pro paměťovou kartu:yes:

  15. #45
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    A co takhle pripustit, ze to je chybna informace? Jak WM5, tak WM2003SE lokalizovane budou, otazka je jen takova, jestli bude primo systemova, nebo doisntalovanim.

Strana 3 z 25 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 450
    Poslední příspěvek: 10-09-2011, 10:51
  2. Rozdíly mezi n310 a n311
    Od tomas.lizner v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-06-2007, 20:36
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-09-2006, 13:28
  4. Novy Acer n310 n311
    Od neoxo v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-11-2005, 12:36