Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 25 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 372

Téma: Nové Acery - N310 a N311 - poprvé s VGA

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Jarouš
    ...jsem nalomenej...
    Bajecny...

  2. #17
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    159

    Beecher: jak říkáš, věčná škoda, že se Acer nedal do Phone Edition. Myslím, že by stále oddalovanému a předraženému MDA IV narhli (_!_)



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Enem mne na tech zarizenich zarazi jedna vec.
    Kdyz Acer rozhodoval o tom, ze tam da WM5, proc tam neudelali take tlacitka pro jednoruke ovladani jak jsou na HTC Universalu nebo Wizardu, tedy tlacitka s pomlckami, kterymi se vyvolavaji ty nova menu ala SmartPhony (nebo ze by to slo ve WM5 namapovat na tlacitka urcena pro spousteni aplikaci)?

  4. #19

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    V WM03 to nejde? Vzdyt ja mam na 1 a druhe tlacitko namapovano Left - Right naprosto bez problemu :?

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ale jo, ale to zmeneny menu v WM2k3 nemas...
    Jinak, asi to premapovat jde, ale proc tam na to nejsou specialni tlacitka? O to mi jde...

  6. #21
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Vypadá hefky Neukamenujte mě, ale nemohla by se tu rozjet trošku bulvární diskuze s tipováním, kdy by teoreticky mohl přijít acer k nám? Já vím, že to nikdo neví a nikdo přesně neřekne, ale přeci jen to není první novinka, tak tady ostřílení mazáci musejí mít tip
    Zajímá mě "procák" jak si s tím samsung poradí a ta spotřeba, která mi mohla být slušná.
    Mno a co koukám, líbí se mi ty rozměry a poměr velikosti displeje k tělíčku
    EDIT: Jen doufám, že nebude mít 2.5mm jack a ta baterka není zrovna obří

  7. #22
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Moc kláásný. Ale připadá mi trošku maluškej, klidně by mohl mít větší display.



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Display to ma stejne velky jako Loox 720, Dell X50v, Asus A730W.
    Holt tyhle Aceri klamou telem...

  9. #24

    ofr ofr je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    61

    kurňa - a to jsem si před 2týdny koupil n50 Premium. Vědět to, tak vyčkám...

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    43

    ale, ale, moje az fanaticka oddanost znacce Compaq/Hp dostava trhliny ...
    pokud hp rychle nevyjde s nastupcem 4700 s wm2005 a vga, tak nevim, nevim
    jen ten displej by mohl byt vetsi, kazdy kousek palce obrazovky dobry, jinak nema chybu

  11. #26

    ofr ofr je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    61

    Jinak zajímavé je, že ji osadili na 64/64 - celkem mě zajímá, kolik ROM bude volné po HR. Nicméně předpokládám, že karta bude nutná v podstatě hned od startu.

  12. #27
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    64/64 je u N310... N311 ma 64/128 (RAM/ROM) a jeste navic WiFi. To je stejne jako u Asus MyPal A730 a A730W... Myslim, ze N310 u nas nebude prodavana v takove mire jako dospelejsi sestricka N311.



  13. #28
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    mnam, pekne sou, ale nevim, proc tak pasete po tom vetsim displayi...mam 4" a strasne to zvetsi cely PDA...i kdyz tady u teho sou tak kraaasne tenky okraje...chtelo by to tak priblizne stejne tenouckej okraj, jako je na nekterych LCD (v pomeru s velikosti obrazovky samo)

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Ještě bych měl teoretický dotaz. Myslíte, že 400Mhz od samsungu by zvládl full screen video (tedy třebas i 640*480 v divx) bez trhání? rx3715 tuším například jej už má...tak jen se ptám

  15. #30
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    49

    no 640x480 je dost ale myslim ze pri spravnej softvarovej vybave ano..

Strana 2 z 25 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 450
    Poslední příspěvek: 10-09-2011, 10:51
  2. Rozdíly mezi n310 a n311
    Od tomas.lizner v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-06-2007, 20:36
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-09-2006, 13:28
  4. Novy Acer n310 n311
    Od neoxo v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-11-2005, 12:36