Ahaa tak to se omlouvam.Původně odesláno od Heretic
![]()
Ahaa tak to se omlouvam.Původně odesláno od Heretic
![]()
V pohodě, omlouvat se nemusíš, já jen myslel, že jde o n311...
Stale je tu uzivatel Bobby, ktery si ji objednal v Autocontu... Jsem to zjistoval v ATcomp a tam o n311 vubec nic nevedi, takze kdovi, jak nakonec dopadne...Původně odesláno od Heretic
No prave, byvaly kolega, co ma v ATC nastarosti Acery jako produktak, je uz tak trochu ze mne naprasky, jak ho kazdy tyden otravuji, tak co kdy budou?![]()
![]()
dnes jsem mluvil s prodavačkou a čeká se už jen až přepravní služba doveze mojí n311tku na prodejnu pak zavolá. Bude to dnes odpoledne nebo zítra dopoledne.
..hmmm ta to se máš..Původně odesláno od bobby
:yes:
Pokracovanie francuzskej recenzie, ktoru sem nedavno niekto linkoval:
2. Cast
Google translated version
Zaujimave je video ktore ukazuje ako acer prehrava videoSkoda ze autor uplne presne nespecifikoval, ake video to presne je.
Také silně uvažuji o n311, ale zmíněná diskuze mě uvádí v rozpaky.
Přijde mi, že to video z druhé části recenze je celkem v pohodě.
Nemá cenu zatím spekulova a lepší bude si počkat. To video mělo moc nízkou kvalitu na posouzení, trochu se posekávalo, ale to bylo spíš tou komprimací ukízkového videa (sekal se i pohled na pda), není zkuženosti zdejších přispěvatelů![]()
Zkušenosti uživatelů by se hodili, taky bych si ale rád přečetl rezenci, kterou už má pan Koza hotovou 2 měsíce...:?
Nebylo podminkou pro zverejneni zacatek prodeje?Původně odesláno od Heretic
Moc se primlouvam.. jeste muzu objednavku zrusit..
Chci se Vás zeptat, kde se dá "Acer n311" pořídit nejlevněji?
Zatím jsem ho viděl za cenu 10.248,- Kč s DPH, což si myslím, že je dobrá cena.
Našli jste ho někde ještě levněji?
Díky za Vaše odpovědi.
Zdravím Vás. Emil K.![]()
Já sem ho viděl za stejnou cenu, levnější sem neviděl...Původně odesláno od Emilio
Chlapi, tohle je diskuse pro sdeleni nazoru a zkusenosti, tady se nemusite bat davat linky na nejlevnejsi zdroje jako je to treba v televizi s neplacenou reklamou.)
Alespon tak si to myslim, kdyztak at me nekdo z dohlizejicich opravi![]()
Mimochodem, Acer.cz uz zverejnil specifikace (ale jen n311). Neni tam sice nVidia primo napsana, ale podle product number jde o stejny model, jako maji polaci, takze ji to asi ma ... link
Pratele, pokud se mi potvrdi informace, ze se N310 uz da koupit, recenze vyjde obratem. Acer me ponekud toci...:
:
:
Pokud jde o zverejnovani cen, nemam nic proti tomu, ALE NE V TETO DISKUZI. Vytvorte si jinou diskuzi v sekci "Kde koupit" a sem dejte akorat odkaz. V te nove diskuzi se pak muzete vyradit.![]()