Cesky shop? Uz maju skladom aj n311tky?
Cesky shop? Uz maju skladom aj n311tky?
Objednával v Autocontu Kolín telefonem v pondělí dopoledne a řekli mi že jejich dodavatel je má na skladě a do 2 dní pošle na prodejnu. S dani to mam za 11 987 Kč. A je v tom započtena i česká lokalizace, aspoň se zavázali že ji dodají až bude.
Promazano. Prispevek upraven. beecher
Ja muzu mit do druheho dne n300, ale porad cekam na nejakou recenzi.
Bojim se dvou veci: zpracovani (plasty apod.), a zda ma zalozni baterii.
Pokud by mi nekdo dokazal odpovedet, budu rad.
Zalozni baterii nema, s WM5 neni duvod ji mit...
co to znamena? Hlidaji si to sami nebo jak?Původně odesláno od beecher
Ne, to znamena, ze se vsechny data u WM5 ukladaji do ROM, ne do RAM, jak to delaly WM < 5.0.
Podla francuzskeho previewu a videa ktore tu niekde v diskusii davnejsie bolo linkovane, my malo byt telo pristroja kovove (hlinnikove?), nie plastove, takze toho by som sa nebal. O buttonoch a joysticku si nepamatam ze by som vela cital.Původně odesláno od Hynchenzo
Tak rozhodnuto, zitra objednavam, v patek snad poreferuji.![]()
Se tesime![]()
Pro vsechny ostatni: Dalsi clovek co bude v sekci Aceru nadavat na servisni centra![]()
jo, tak to já už sem pro něj taky rozhodnutej... přece jen, mám lehce omezený finance, na to abych kupoval Della a todle má/bude mít všechno co sem od PDA chtěl... takže doufám, že bude co nejdřív... akorát mm zaitm info od známýho, že na acer skladech ještě vubec neniPůvodně odesláno od Hynchenzo
![]()
Pro vsechny zajemce davam k dispozici uzivatelskou prirucku v jazyce ceskem
http://rapidshare.de/files/12772609/n300_CZ.pdf.html
Znameho dodavatel je na sklade uz ma, tak nevim.. uvidime.Původně odesláno od PiTRiS
Ma na sklade 310 nebo 311?
N310Původně odesláno od aleph1
N310? Vždyť ta se už prodává, já myslel, že se jedná o n311.![]()