no nevím v anglii co jsem viděl to neposilaji do ciziny aspoň jsem to nikde nenašel, ale zrušit to snad pujde.
no nevím v anglii co jsem viděl to neposilaji do ciziny aspoň jsem to nikde nenašel, ale zrušit to snad pujde.
tak co? jake jsou zkusenosti?Původně odesláno od bobby
) nebo jsi ho hned poslal zpatky? :?
zrušil jsem to ještě než ho odeslali takže to dobře dopadlo. Na jinych obchodech v evropě jsem neuspěl buď mají národní lokalizace, nebo neposílají do ČR. Tak si asi pudu stoupnout do fronty na českých webech.Původně odesláno od _blackBone
![]()
Tady jej sice jeste nemaji, ale posilani pro ne do zahranici neni problem...
!!!Please note - Available Soon - Price to be Confirmed ... rekl bych, ze maji podobny stav jako v CZ
Pouzivejte citace s rozumem a podle pravidel. beecher
..a takhle to vypadá nyní skoro všude. A pak ty ceny? Ve španělsku to bylo o 30 levnější.:?
Pouzivejte citace s rozumem a podle pravidel. beecher
Jak jsem si všiml tak je i v nabídce Sunnysoftu.
tam jsem se ptal a budou mít nejdříve tak za 14 dní bez záfrukyPůvodně odesláno od jiml
![]()
To jej sice maji, ale zkuste se zeptat na dobu dodani...![]()
... tak do druhého dne?![]()
Tady je forum a je zde pro mě poměrně potěšující zpráva ohledně výkonu:
"TomTom 5.21 + BT-338: Very well, fast recalculation of the routes, position specifies on the charts, correct speed of posting to my taste. Tcpmp 0.71: Super quality and fluidity in 320*240 (bench between 150 and 220 according to the vidéos). Just correct in 640*480 (bench with 105). To charge absolutely.":yes:
jen už aby tu byl, už mě to čekání nebaví...
Treba to nakonec nebude zas tak tragicky, ale asi by to chtelo nejaky program, ktery dokaze pretaktovat procesor. Je ale otazka na kolik jsou Samsungy taktovatelny, jestli vubec.
Hm, no nic moc... To ja na Dellu muzu klidne vrazit Full CD DivX na kartu a prehraju to v TCPMP uplne bez problemu...Původně odesláno od Heretic
![]()
No jo, ale s dellem to nejde porovnávat, když vemu 520MHz Intel s VGA - Loox 720, Asus 730, Toshiba 800, JasJar... tak ty zvládaj video 640x480 cca na 120% a 320x240 cca na 250%, takže oproti tomuto ten acer dopadl poměrně dobře.
Eh, zapomnel jsem dodat, ze PDA bezi na 208 MHz...![]()