tady jsou dostal nejaky souhrn z google alerts:
1. clanky o n311
2. tady ho prodavaji
tady jsou dostal nejaky souhrn z google alerts:
1. clanky o n311
2. tady ho prodavaji
Acer n310 8292 s DPH
Acer n311 10453 s DPH
Nalezl google na www.it.cz
cozpak o to, jyxo zbozi jich najde daleko vic http://jyxo.cz/s?q=n311&d=zb
ale nikdo je nema skladem
a hned tak mít nebudou, zřejmě se čeká až acer.cz prodej povolí. Nicméně jsem nevydržel a objednal si 1 ks ve Španělsku a již je na cestě. Až přijde vložím pár obrázků a popis jak funguje.
Aby neprisel ve spanelstine...![]()
tak i to je možné, ale interwrite 9 by si s tím měl poradit![]()
Neporadi, ten je staveny na anglicke ROMky...
tak to teda bude zajímavé, ale věřím že to bude anglická verze, max pouze upravená do španělštiny. Jinak se to dá taky do týdne zase vrátit)
Myslim ze by Ti viac ludi bolo velmi vdacnychPůvodně odesláno od bobby
Hlavne teda asi zhodnotit ten vykon (normalna praca, video, atd)
všechno důkladně prozkouším, ovšem pokud si poradím se španělštinou. Obavy se naplnily a jde mi kousek v espanol verzi. Zkusím někde najít jak přepsat rom.Myslim ze by Ti viac ludi bolo velmi vdacnychHlavne teda asi zhodnotit ten vykon (normalna praca, video, atd)
Stazenim EN updatu, jeho upravou a flashnutim...
Vzhledem ale k tomu, ze je to dost nove zarizeni, tak ten update nebude tak rychle.
BTW Jako kdybych to nerikal...![]()
Původně odesláno od beecher
zlatá slova, ale mě to nenapadlo na obrázku byl v angličtině. Možná že to pujde jenom někde vypnout, jinak mam narok na podporu celosvetove tak at se snazí.![]()
Jenze, zmena jazyka WM v zarizeni preflashovanim na jiny jazyk neni zrovna koser, no rekneme si to rovnou, diky OEM podminkam a licencim legalni. Tzn. podporu Aceru moc velkou necekejte...![]()
hm, tak to teda na mě začínají jít chmurno. Budu se tedy buď muset naučit španělsky, nebo požádat u prodejce o výměnu za jiný kus. Obojí je ale teda dost obtížný. Zkusím to teda ještě zrušit.
Ja bych doporucil zrusit objednavku a objednat to u nejakeho prodejce v UK, tam je vetsi sance, ze to bude v EN...![]()
![]()