Hmm, ty jsou fakt tragicky. Zvlast jak ji chudinku posadili vedle nadupanyho axima :sarcastic: :?
Hmm, ty jsou fakt tragicky. Zvlast jak ji chudinku posadili vedle nadupanyho axima :sarcastic: :?
Jj, chtělo by to srovnání třeba s asusem 730 nebo FSC 720, jinak já budu dělat nějaké závěry až poté, co tu uvidim recenzi a přečtu si názor odborníků.![]()
u tech benchu jsou i obrazky:
a ostatní soubory se tam válejí:
http://shawy.free.fr/PPC/
muze to byt vykonove na nic ale stejne si ho poridim, protoze je velice designove poveden, co by mne odradilo by byl nekvalitni displej a hardwarove problemy, a navic to bude me prvni PDA, predtim jsem mel jenom na chvili pucenej od kamose loox, tak se nemuzu dockat
co si o te rychlosti myslite ostatni? ja benchmarky moc nesleduju, ale tohle asi nevypada moc dobre, ze?Původně odesláno od Heretic
ok, video a narocnejsi aplikace ozelim, ale chci rychlou odezvu od kalendare a tech obycejnych appl, ktere pouziva 90% beznych uzivatelu ... to by mohlo byt v pohode, ne?
Tam to samozrejme neni tak dramaticke, beznemu uzivateli by to nemelo cinit nejaky vetsi problem.
Mam taky pocit, ze sa nastvem a vykaslem sa na Acera a pojdem do Asus 636. To QVGA budem musiet nejak predychat. Ako sa zda vykon slaby a nepaci sa mi ani postoj Acer-u k vydaniu recenzie (aj ked ako to tu bolo pisane na to maju pravo).
Tak sem si jej jen tak zhlídl, a chci se ujistit se svými postřehy, které se mi nezdály:Původně odesláno od Heretic
1) A620 nemá PXA272;-) ale na tom tak nesejde
2) zaujal mne CPU index. Xscale měli o dost více jak samsungy, no dobrá. Řekl bych, že VGA to moc neovlivní (viz takřka identický výsledek x51v a x51) a převapil mne dvojnásobný(!) počet bodů pro 300Mhz samsung vrx1950
3) zaskočily mne až dost rozdílné některé výsledky pro acera, jako by byla posunutá desetinná čárka, např komprese 1MB zip a cca 22 ku 200kb/sec je dost, zápis 100 souborů po 10kb u aceru 30 ku cca 200kb/sec...najednou v některý testech vznikají takové rozdíly a ostatní vcelku vyrovnané
Pre tych ktorym francuzky jazyk nerobi problem, malinkata recenzicka![]()
1. diel
http://www.generationmp3.com/mobilehub/index.php/2006/01/19/926-test-acer-n311-premiere-partie-deballage
2. diel
http://www.generationmp3.com/mobilehub/index.php/2006/01/20/928-test-acer-n311-deuxieme-partie-tour-du-proprietaire
3. diel
http://www.generationmp3.com/mobilehub/index.php/2006/01/21/930-test-acer-n311-troisieme-partie-caracteristiques-techniques-et-performance
to Kája: jj, souhlas, ty rozdíly ve výsledcích jsou jsou až moooc velký, např. zápis souboru ve srovnání s ipaq 1950 je cca 8-9x horší, to je fakt divný. Bude potřeba si počkat na osobní zkušenosti...
Ty cisla si asi tester vycucal z prstu. Opravdu nechapu jak muze byt 300Mhz CPU 2x vykonnejsi nez 400Mhz CPU od stejne firmy:
300Mhz Samsung (rx1950) - 1007 b
400Mhz Samsung (n311) - 505 b
Osobne si myslim, ze ty cisla vubec neodpovidaji realite. Ale nechme se prekvapit, treba pristi mesic konecne vyjde recenze, ve ktere se dozvime jak to vlastne je.
nevyznam sa do Samsungov, ale vsimol som si ze v HP je triedy 2442 a Acer ma 2440, nemoze to byt tym?
ty cisla jsou skutecne mimo.
dalsi franzouzka recenze
a v te prvni francouzke byly benchmarky, pak je autor dal pryc. Hodil jsem je do te prvni tabulky a vypada to o poznani lepe
exel soubor
a pise duvod:Původně odesláno od scolex
Performances
I decided to withdraw from this ticket the benchmarks carried out with the software Spb Benchmark. It seems indeed that they are not relevant bus apparently the software is not adapted for Windows Mobile 5.0. Moreover, it is envisaged at the origin for processors INTEL XScale, the n311 functioning him under a different processor. In the doubt I prefer to abstain from.
Mnoo, ale stejně, rx1950 i n311 měli oba samsungy a oba wm5, a oni mluví o dá se říct "divných" výsledcích ve wm5 a že to snad zenvýhodňuje samsungy(?) jenže tady jsou oba a rozdíl je propastný...nevím nevím
Ta tabulka v exelu...to je zbytečná práce, ať se to upraví jakkoli, pořád je to jen test s divnými výsledky. Navíc, i když se tam promažou ty výsledky u CPU apod...pořád je tam ta komprese zip apod... chjo, nezbývá asi, než si na něj počkat:?
snad si rozumime. do puvodni tabulky jsem dal cisla z uplne jineho testu od dalsiho franzouskeho uzivatele, aby to bylo nazornejsiPůvodně odesláno od Kája