Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 25 PrvníPrvní ... 91011121321 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 372

Téma: Nové Acery - N310 a N311 - poprvé s VGA

  1. #151
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    16 tis. Kc s DPH je silena cena? :sarcastic:
    A USB host se da obejit...

  2. #152
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    45

    Citace Původně odesláno od beecher
    16 tis. Kc s DPH je silena cena? :sarcastic:
    A USB host se da obejit...
    Jak se da USB host obejit?



  3. #153
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    158

    Pomocí CF slotu, ale ta věcička je poměrně drahá... tady

  4. #154
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Citace Původně odesláno od beecher
    16 tis. Kc s DPH je silena cena? :sarcastic:
    A USB host se da obejit...
    No pro studenta urcite, pro pracujiciho jako ty mozna ne.. Kazdopadne jestli mit PDA za 16, nebo za 18 uz slusny notebook, tak to uz je na hrane..podle me je za pda hranice 10 klacku tak akorat, i tak je to pro studujici stale podstatny vydaj..ja sem si treba PDA poridil misto chytreho telefonu..a n30 mi docela staci, zatim, a kdyz mam moznost nakupu bez dph, pak me vysla kdysi na krasnych 5000, to uz je snesitelne

  5. #155
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ad USB host: pouzivat stejne pametove karty jak v PDA, tak ve fotaku, misto USB Flash disku pametovou kartu/Softick Card Export II /USB ctecku karet nebo rovnou kartu s USB konektorem, klavesnice + mys pres BT, HDD pres WiFi box atd...

    A nebo vyse uvedeneho USB hostu do CF slotu, ale to je zbytecne a drahe reseni...

    EDIT: Ale to jsme uz OT.

  6. #156
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    půjdou nacpat do N311 2 SD/IO karty, jednu jako pamet a druhou jako GSM/GPS modul?
    A bude redukce systemoveho konektoru na USB nebo si to budu muset ubastlit(nehci sebou tahat celou tu snuru)?

  7. #157

    -p- -p- je offline
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    n311ka ma prece jenom jeden SDIO slot takze predpokladam, ze bez nasili tam pujde nacpat jen jedna



  8. #158
    Nováček
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    0

    Co sa tyka Dell 51v, tak som na tom podobne. Ta cena je strasna (co uz) - 25k skk. Momentalne cakam bud to na Acer n311 alebo novy F-S Loox (ak motyka vystreli)

  9. #159
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Mne to pri prepoctu z CZK na SKK vychazi +-20800 SKK...

  10. #160
    Nováček
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    Mne to pri prepoctu z CZK na SKK vychazi +-20800 SKK...
    Zial, realita je ina ( Co na to povedat? Cena sa pohybuje okolo 24-25k

  11. #161
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, ale CR zase prece neni tak daleko, aby byl problem to pres nekoho objednat tady, ne?

  12. #162
    Nováček
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    0

    To nie je az taky problem, ale okrem toho treba este pocitat so servisom, atd. Uvidim co kupim, sam este presne neviem.



  13. #163
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    1

    No na Slovensku sa dala n311 a n310 objednat v BGSdistribution. Ja som si objednal n311 este koncom decembra... vtedy povedali, ze zaciatkom januara by mali byt... Medzitym ju stiahli z ponuky... kontaktoval som nasho obchodnika a ten povedal, ze nikto netusi, kedy dojde....
    Vcera mi poslal mail, ze dostal neoficialne echo z aceru, ze zaciatkom februara.....
    Tak dufam, ze to uz bude ok....
    cena tam bola 11 134 Sk bez DPH... n311
    ako vravim, momentalne v ponuke uz nieje, ale ja uz mam objednany....

  14. #164
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    158

    Tady je benchmark n311...

  15. #165
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Heretic
    Tady je benchmark n311...
    hej, to vypada fakt zle, jeste bych pockal na dalsi...

Strana 11 z 25 PrvníPrvní ... 91011121321 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 450
    Poslední příspěvek: 10-09-2011, 10:51
  2. Rozdíly mezi n310 a n311
    Od tomas.lizner v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-06-2007, 20:36
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-09-2006, 13:28
  4. Novy Acer n310 n311
    Od neoxo v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-11-2005, 12:36