Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: odyssey client

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    65

    Da se odinstalovant a pak spet nainstalovat odyssey client na x 50v.
    jak ho odinstalovat ?
    da se pomoci edit registru napr. phm.
    beecher,na aximsite jsem to nenasel ,tak jse nezlob
    chci vice free memory a wifi mi je zatim nanic
    dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Neda se odinstalovat, ale da se prepsat ten .exe soubor...
    Je ve \windows a ve \program files\funk cosik...

    Prepis to timto (ten soubor ma presne 3 bajty ):
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    65

    dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    44

    Ahoj. Mam problem s odyssey clientem na wm5. Klient mi vubec nevidi site, pritom wifi karta jako takova ano. Mam verzi 4.04 a sitovku v aceru n311 (SAMSUNG WLAN CARD SWL-2455). Nevite nekdo, cim by to mohlo byt a jak to vyresit ? :-)
    Diky za pomoc...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ted jsem to vyzkousel a normalne to funguje. Vidi jak APcka, tak Ad-hoc site...

    Pokud se pripojujete k Ad-hoc siti, doporucim nejdrive tu sit rucne nastavit pres Settings->Configure v tom Odyssey klientu.

    BTW Nemate jeste pri tom zapnute BT?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    44

    BT zaple nemam. Prohledavam Infrastructure a v detailech mi to pise, ze "Signal power not available", pritom sitovka ho vidi. Pripada mi to jako problem parovani klienta a sitovky. SSID mam komplet manualne nastavene i vcetne certifikatu proti Radius serveru.

    Uz fakt nevim

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Zbyva jedine, vzit WiFi infrastrukturu a PDA sebou na sraz, co bude tedkom o vikendu v Mariadole... Podiveme se na to...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    133

    na jakem kanalu ti jede to Apcko pokud na 9 a vyzsim skus ho dat na nizsi me delal axim na 11 problemy byt jsem stal 5 metru od APcka nenasel ho na 7 ma signal spolehlive az na zahrade je to obecny problem 2.4Ghz pasma a rodeleni pasem kanalu teoretycky jeste delaji nejnizsi kanaly potice 1 a 2 ale stim jsem se zatim nesetkal

    EDIT: ale ted koukam ze tobe jde o to, ze sitovka to vidi jen odysea ne tak to asik timto nebude :-/
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    44

    Presne tak. Spis mi pripada, ze na wm5 jeste odyssey klienta davaji jen do Dell Axim. Zalezi, jestli nemam sitovku, se kterou tenhle klient neumi pracovat.
    Zkusim jeste vyexportit registry z Aximu a prostourat to

    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, nevim o tom, ze by Odyssey klient byl i nekde jinde...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jabber client pro WM6
    Od nucleolus v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-02-2008, 17:30
  2. SSH client
    Od biokys v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 09-11-2004, 12:31
  3. FTP Client na PDA
    Od Snowman_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 29-10-2004, 10:52
  4. FTP Client
    Od Reddy v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-02-2004, 16:04