Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 30

Téma: TV Remote a Acer n50

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj všichni, chtěl bych vyzkoušet nějakej program na ovládání TV, Hi-Fi atd. Vím o několika programech které to umějí takže v tom problém není ale slyšel jsem a četl že některým lidem se tím podařilo odpálit svoje infra.. tak se ptám jestli není riziko používat takovejto SW.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    160

    odkial si to prosim ta pocul o odpaleni IR ? nemusis sa bat, programy su totiz robene pre PDA takze nehrozi aby ti odpalili IR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    429

    A to si čital kde preboha ? :O
    Neviem kde si to počul ale zdása mi to ako dobrá blbosť ja používam novii remote bez problémov dosť hojne a zatial sa mi nič nevipálilo

    Neber to v zlom ale fakt mi to pripádá divné
    napiš kde si to čital aspoň sa dozvieme niečo nové
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    No je fakt že jsem to neslyšel o PDA ale o mobilu.. prostě na to ten IR není dělanej a nezvládne to.. četl jsem to na netu na nějakým diskuzním fóru ale kde to už vážně netuším.. nemyslete si že tohle bych byl schopnej vymyslet taky je mi to divné..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    429

    jóoó´holt mobil na to fakt neni zlaté pda
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    160

    celkom zaujiimavee
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    37

    S acerem N50 funguje program od www.vitotechnology.com jmenuje se REMOTE . A funguje skvele, na vsechno dokonce to umi odemknout auto, se starsim typem kodoveho zamku pres IRDA ktery pouzivaji treba auta Peugeot 405 :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    429

    To tam je ovládač aj na auto ?
    Ja pocelom meste prepínam telky mynule som na pošte vypol telku čo ukazuje športku :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    160

    vlastne ano, da sa s tym otvorit aj auto, staci dat learn a nasmerovat IrDA z kluca na PDA a ono sa to nauci prikaz otvor. inak s tym vypinanim tv, je to vazne dobra haluz, hlavne v hypermarketoch
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak když už tu ten thread je - používám TV remote controll, a na n50 má dosah jako kráva. V tátovo kanclu kombinovaným se zasedačkou jsem ovládal bednu z jednoho rohu do protilehlýho - mohlo to být cca 10m. Ale vtip je v tom, že se musí učit. A já bych chtěl jen tak na blbnutí do školy, hypermarketů, apod. nějakej univerzální ovladač, kterej se učit nemusí. Dá se něco takovýho splašit? A můžu od toho čekat takový dosah?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    429

    Ja používam novii remote (jediné ir ovládanie čo ide s n30) v ňom mám namapovaný universálny ovládač a s ním ide vštko . možem poslať ten súbor s ovládačom kto by chcel
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    160

    takisto pouzivam novii remote 2.2 a novii remote deluxe a dosah to ma vazne good.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od freeman
    Ja používam novii remote (jediné ir ovládanie čo ide s n30) v ňom mám namapovaný universálny ovládač a s ním ide vštko . možem poslať ten súbor s ovládačom kto by chcel
    No to bych byl určitě rád. Ideální by byl formát CCF, se kterým pracuje TV remote controler :-).
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    429

    Smola je to formát pdb nainštaluj si novii remote
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. CE Remote Spy pro WM5/6?
    Od AleqCZ v sekci Programování
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 29-04-2008, 18:45
  2. Remote PC
    Od jval_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-05-2006, 16:51
  3. TV Remote Controllet na Acer n35
    Od pocketkim3 v sekci Acer
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-06-2005, 20:59
  4. TV remote control pro Acer n30 ????????
    Od Spawncz v sekci Acer
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 12-01-2005, 19:06