Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 30

Téma: TV Remote a Acer n50

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od freeman
    Smola je to formát pdb nainštaluj si novii remote
    Jo, už tu po něm pátrám ;-). Hodíš to sem?
    A jak ten je na tom s dosahem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    429

    na milačikovi dostrelím tak do 10m alebo s oddelenia oblečenia do elektra v hypernove
    pastnem sem ten súbor
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    160

    no aj u mna je dosah okolo 10 m.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    429

    Tu je to
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ten, cos sem pastnul neovládá ani jedno zařízení v bytě :-(.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    429

    Ale to je iba na tv !!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od freeman
    Ale to je iba na tv !!!!
    Však ani tu to nebere . No, uvidím až v krámě, třeba máme nějaké záhadné televize, které nereagují na univerzální ovladač . Kupříkladu standardní Thomson profil v archivu mi funguje OK.

    A trochu OT: Na stránkách Novii Remote mají dobrý smysl pro humor . Jeden z obrázků má description "Foolscreen User Interface" .
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    429

    hmm záhada mne to prepína skoro všetky tv v hypernove aj thomson
    čo maš za TV :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od freeman
    hmm záhada mne to prepína skoro všetky tv v hypernove aj thomson
    čo maš za TV :?:
    Thomson 20LCDM03B

    Přátelské označení, není-liž pravda? :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Zajímalo by mě, jak bych mohl ovládat skoro všechny televize v obchodech když mám v TV Remote 5.5 jen pár zařízení. A pochybuju že někde v krámu seženu dálku.. a Novii Remote mi nefunguje protože to nepodporuje můj proc.. tak jak na to? :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    429

    Ako že ti nejde novii remote keď johnymu_g ide :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Joo to bych taky rád věděl. Prostě mi to napíše že to nepodporuje Intel PXA 272. :?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    429

    Aku maš verziu ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Joo tak to už nevim, jakmile to nejde tak to mažu ale jmenovala se Deluxe a to mám pocit že je novějšího data..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Mě klasický taky nefunguje. Ale verze Deluxe mi chodí. Konkrétně se jedná o 3.1. Klasický Novii Remote mi ani nenačetl signál z ovladače, natož aby ho vyslal. Moc mě mrzí, že jsem si zapomněl doma PDA. Chtěl jsem zkusit ve škole fór se záhadně se zapínající televizí :-D.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. CE Remote Spy pro WM5/6?
    Od AleqCZ v sekci Programování
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 29-04-2008, 18:45
  2. Remote PC
    Od jval_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-05-2006, 16:51
  3. TV Remote Controllet na Acer n35
    Od pocketkim3 v sekci Acer
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-06-2005, 20:59
  4. TV remote control pro Acer n30 ????????
    Od Spawncz v sekci Acer
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 12-01-2005, 19:06