Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: ISA server x IPAQ 5450

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2003
    Příspěvků
    12

    Zdravim diskusni plenum.
    Mam zde maly problem s pripojenim meho HP 5450 na net. Spojeni je OK, ale po napsani adresy webu se mi zobrazi hlaseni, ze me na net nepusti nas ISA server (firewall). Nase sit je pripojena pevnou linkou pres Small bussiness server+ISA na net.
    Poradte ps jak nastavit na ISA serveru propustnost?
    Diky za veskere rady.
    Bagacek
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    predpokladam, ze iPAQ je na LANce. Nemate na FW nakonfigurovane IP adresy, z kterych je mozne jit ven ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2003
    Příspěvků
    12

    Tak to bohužel nemám. Mám nastaven rozsah 192.168.1.1 až 192.168.1.255 a pocketu jsem dal 192.168.1.38
    Můžete mi prosím popsat co vše je potřeba v pocketu nastavit pro správné připojení na LANku?
    zatím jsem připojen přes seriový kabel, ale mám Bluetooth a tak bych to rád zkusil i přes něj. Stejně tak AS mi chodí pouze po kabelu. Ale BT nastaveno nějak mám neboť pokud dám v outlooku send contact vie BT tak mi do pocketu dojde.
    Co s tím?
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Guest

    Mám podobný problém, dostanu se na lokální intranet (před FW a proxy), ale za ně ani náhodou. Nebude problém v autorizaci????
    Mám 3870 přes USB na server s BackOfficem
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2003
    Příspěvků
    12

    Tak to jsme na tom stejně, ale jak mohu na Ipaqu zadat svoje jméno,heslo a hlavně doménu? to tam asi nedostanu ne?
    Možná mě napadá ještě nastavit na ISA serveru nějaký speciální propust, ale to bohužel nevím jak. Snad se někdo na tyto zprávy ozve kdo tomu hoví.[(]
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Guest

    Pro přístup do domény není zadání hesla a domény důležité, to obstará pass through v AS. Ale jak na proxy to nevím. Zkoušel jsem různá nastavení SOCKSu s heslem, bez hesla ale stále nic.

    Nebude problémem NTLM autorizace, kterou Ipaq nejspíše nepodporuje????
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Guest

    Našel jsem tu ve starších příspěvcích toto:


    Je znám problém, že se PocketPC nedostane na Internet přes proxy ISA server. Rada MS je zapnout na proxy serveru Basic autentikaci, ale to nepomohlo. Existuje k tomu Qčko Q313685 , že tam je skutečně chyba (a to mám instalován z Compaqu SP3), nicméně navrhované řešení přes Basic aut.nefunguje a anonymous zapnout ani zkoušet nebudu, protože z bezp. hlediska by mě s tím bezpečák vypral i s Basic auth.

    Kde nastavím Basic autentikaci???
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    102

    Zadává se do nastavení proxy, username v podobě DOMENA\username, heslo je asi jasné.

    Martin
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Guest

    Prosím polopatičtěji:
    proxy a port jsou jasné, do pole user ID zadat DOMENA\user ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    102

    ANO.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Guest

    Tak stále nic, jen doplňující informace - PC s W2000, IP přiděluje server, DHCP povoleno.
    Při spuštění PIE a zadání adresy mě vítá hláška Nelze nalézt stránku....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Mar 2003
    Příspěvků
    12

    Tak u mě také nic. nastavení. PC win xp prof. HP5450, SBS 200. připojení jak přes BT tak přes USB(kolébka) a stále stejná hláška "Nelze zobrazit"[] []
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Ipaq 5450
    Od xdcs v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 10-09-2007, 10:44
  2. iPAQ 5450 a BT - akt.stav ?
    Od Kurt Barták v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 14-03-2005, 14:29
  3. iPAQ 5450 a display
    Od Dalibor MILAN v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-10-2003, 22:15
  4. zpomalený IPAQ 5450
    Od KamilCZ v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-10-2003, 21:18
  5. ipaq 5450
    Od KamilCZ v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 18-09-2003, 16:32