Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: GPRS modem taky může umřít

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    116

    Tak jsem byl nadšenej z motorolky MPX200 že přesně sedí majitelům tarifů GPRS UNLIMITED až mne zklamala a položila na kolena.Všeobecně je známo že tenhle smartík má odpustitelný chybičky jako je absence foťáku a slabá baterka což se dá při troše dobré vůle překousnout vzhledem k tomu že zbytek smartů na trhu je proti MOTOROLE ve zpracování šunt!Ale na kolena mně dostalo to, že když jsem jednou nechal MPXko na kabelu dobíjet a šel jsem si slastně pospat tak jsem ráno zjistil že modem přestal standartně fungovat pro připojení na GPRS a tím byl pro mně tento SUPERSMARTPHONE nepoužitelnej.Naštěstí se našel hlupáček co chtěl telefounek na MP3 s SD kartičky tak jsem mu jej za levno posunul.Ovšem tahle pitomá zkušenost na mně dost ponamenala a proto všechny majitele MPX200 předem upoorňuji že stejně tak se to může stát Vám a jste-li závislí na GPRS data může Vás tenhle mobilek zklamat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Počkej, to je trochu nesmysl, proč by to nemělo fungovat? Jako že se tam spálil nějaký obvod nebo tak? Protože jestli to není hardwarový problém, tak se softvérem se dá vždycky něco udělat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Jasně, že je to softwarový. Bohužel MPx prostě není telefon, který stačí jen občas strčit do nabíječky. Potřebuje občas věnovat rochu času, ale taky toho na druhou stranu víc nabízí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    116

    Tak, a aby to mnělo správný grády jsem včera vyčenžoval všechny spolehlivý mobily za posezóní 220tku a už se těším jak tady budu zase prudit moderatory a voni mi budou "za trest" zamykat příspěvky?!
    Prostě dobří holubi se vracejí třeba i s chřipkou.
    P.S.pánové a dámo,na co mám zaškrklý "odpovědi posílat emailem" když na to kašlete?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    Citace Původně odesláno od pichlak
    Tak, a aby to mnělo správný grády jsem včera vyčenžoval všechny spolehlivý mobily za posezóní 220tku a už se těším jak tady budu zase prudit moderatory a voni mi budou "za trest" zamykat příspěvky?!
    Tak tohle napiš sem .Uvidíme co ti tam na to řeknou:sarcastic:
    MPX200 nabíjím už půl roku celou noc-tj. 7h spánku.Závada nastala zřejmě tedy jen u tvého kusu.
    Další oznámení o dalším příspěvku do tvé diskuze se odešle na email jen pokud opravdu navštívíš téma kliknutím na odkaz v oznamovacím emailu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    116

    No, je mi jasný že tohle je plácání o ničem ale když už jste se všeci shodli na tom že se jedná o softwarovou závadu tak to jsem fakt štastnej aji za toho chudáka co si to o de mně koupil(kdyby se nahodou jednou rozhodl to použít jinak než na mp3).Já jen chci lehce naznačit že po té co se tahle "softwarová" záhada udála jsem už mněl docela zmáknutý přeinstalování OS z 2002 na 2003 a zpět ale závada se projevovala všude stejně.Prostě mdem ani neťuk a mobil se sekl a zmizel signal operatora uplně a už nenadetekoval až do vypnutí a zapnutí mobilu(rozhodně nějaká prkotina?!).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    3

    Mám bohuzel podobnou zkusenost. GPRS "vypadl" signal (patrne pri neizkem stavu baterie). Mozna je toto v telefonu nastaveno jako ochrana proti totalnimu vybiti baterie a ztrate dat.

    Jak je mozne toto softverove "osetrit"?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    Mě se to taky stávalo.Ale jen když jsem ztratil na chatě zcela signál.Po obnovení signálu se telefon nemohl připojit na GPRS.Pomohl jen restart(
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 20-09-2006, 06:40
  2. MDA III jako GPRS modem?
    Od Pavel Vojta v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 13-06-2005, 11:22
  3. MDA compact jako gprs modem pres USB ......
    Od Losos_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-06-2005, 06:47
  4. SmartPhone - GPRS modem (USB i IrDA)
    Od HoZ_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-08-2003, 14:36