snazim se osetrit ukonceni moji aplikace pri nedostatku pameti a naslednem automatickem nasilnem ukonceni vyvolanem OS... mainform aplikace slouzi pouze jako uvodni obrazovka, po spusteni se hned spusti "pruvodce", coz je prakticky nekonecny cyklus modalnich formularu...
mam ted ale problem s detekci nasilneho ukonceni formulare - OS zrejme ukoncuje modalni formulare pouze tak, ze jim nastavi DailogResult na OK a je hotovo... da se nejak detekovat, jestli byl dialog ukoncen nasilne? z DialogResult totiz nemuzu poznat, jestli byl form ukoncen uzivatelem nebo nasilne OS...
a dalsi vec o kterou mi jde a ktera s tim souvisi - jelikoz mam "pruvodce" jako modalni dialogy, objevuje se v seznamu bezicich uloh krome main-formu vzdycky i aktualni modalni okno a OS pak tedy neukoncuje celou aplikaci (resp main-form), ale jenom aktualni modalni formular... ja bych spis potreboval, aby OS bral moji aplikaci jako celek a v seznamu uloh ukazoval jenom main-form a ukoncoval automaticky taky primo mainform - da se toho nejak dosahnout?