Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: EDGE CF karta

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    165

    Dobry den,

    hledam GSM CF kartu pro pripojeni, podporujici EDGE. Nevite, nahodou, o nejake? Nachazim pouze GPRS :-( o reseni pres mobil vim, jedna se mi pouze to tu kartu. Prinejhorsim by to mohla byt i SD, ale to opravdu v nouzi nejvyssi (data mam na SD, CF pouzivam na LAN a GPS, takze je vlastne "prazdna")

    Dekuji moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Zatim ticho po pesine...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    165

    Citace Původně odesláno od beecher
    Zatim ticho po pesine...

    Dekuji moc za rychlou odpoved. Kdyz ani Vy o nicem nevite, tak prestavam hledat a zacinam se smirovat s nosenim dvou telefonu.
    Proc neco takoveho ale neni, nepochopim. Ze by to nikdo nechtel?

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Proc nosite dva telefony? :O

    Ja se ani nedivim, ze to nikdo nechce, napr. vzhledem k cene CF GSM/GPRS karty. To si radeji opravdu priplatim na poradny telefon, nez neco takoveho...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ono je to celkem pochopitelné. EDGE funguje jen v několika rozvojových zemí, jako je ta naše. Mobilů, podporující EDGE je kromě Nokie jen pár, EDGE/GPRS karta do notebooku je snad jen jedna, takže se nemůžeš divit, že EDGE karta do CF, SD.... zatím není a asi ani nebude. Dokonce žádné zařízení s Windows Mobile EDGE nepodporuje, takže zbývá mobil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Zdeno, EDGE na WM uz je... HP hw6510/6515...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    165

    Citace Původně odesláno od beecher
    Proc nosite dva telefony? :O


    Nosim dva, protoze chci, aby se mi dovolali lide, i kdyz surfuju. Nokia 6310i hozena na dne batohu, stale zaple BT, takze mi pres den nevadi az tak moc, jen musim 1-2 tydne dobit.

    Citace Původně odesláno od beecher
    Ja se ani nedivim, ze to nikdo nechce, napr. vzhledem k cene CF GSM/GPRS karty. To si radeji opravdu priplatim na poradny telefon, nez neco takoveho...
    O GPRS CF vim, ale take to nehledam: tak pripojeny v podstate jsem. Ale o EDGE premyslim prave ted.

    Diky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    pdq pdq je offline
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    384

    Ak sme u toho EDGE skusal niekto Voip (Skype) ????? Da sa to???? PLS.
    Dakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    ops:
    hw 6510
    Já myslel už na zklamání z horké novinky MDA IV, která ho nemá, takže mi tento přístroj nějak unikl. Přitom na srazu ve Světlé byl.

    2 telefony
    Nebylo by lepší na surfování použít 6230 a využívat její EDGE a volat ze starší Nokie?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    165

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Nebylo by lepší na surfování použít 6230 a využívat její EDGE a volat ze starší Nokie?
    Ano, pokud se budeme bavit pouze o pristupu na internet, tak by to bylo lepsi reseni. Ale ja tu 6230 pouzivami jako radio, navic v kapse nosim radsi ji kvuli velikosti a urcite by se naslo dalsich x duvodu, proc (ac me take napadlo) to neni uskutecnitelne Navic, zatim jsem mel SIM od eurotelu pouze na GPRS, prechazime na Oskara, takze teprve hledam, jak EDGE pouzit...

    Ale i tak diky za napad.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Pak nezbyva nez zustat u ET a koupit si na datovani nejaky 3G mobil...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12

    pdq pdq je offline
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    384

    Ak sme u toho EDGE skusal niekto Voip (Skype) skrz EDGE ????? Da sa to???? Neseka to velmi...
    Dakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 20-09-2008, 19:45
  2. MDA Vario WM6 a karta Karta Transcend miniSD 1 GB
    Od Alesh_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-03-2007, 12:24
  3. CF GSM karta s EDGE?
    Od gevalim v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-11-2005, 08:26
  4. EDGE CF karta ?
    Od oltcit v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 09-05-2005, 11:13
  5. Existuje GPRS EDGE karta do CF slotu alebo SD slotu
    Od luki v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 03-03-2005, 07:17