Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: A-DATA vs ostatni

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    V Alzasoftu maj 150 rychlostni 1GB kartu od A-DATA za necelych 2 tisice..
    http://www.alzasoft.cz/DetailPage.as...CatId=18843328
    V Czechcomputeru maj 60 rychlostni SD kartu od Corsairu taky za 2 tisice
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32161

    Proc je ta od A-DATA tak levna ke sve rychlosti? Neni to nejaky smejd? Rozdil vidim v zaruce. Ale jak moc je potom viditelny rozdil mezi 150x a 60x nevim
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    35

    A-DATA používám, momentálně 1GB a naprostá spokojenost. Je sice jen 60x, ale před tím jsem měl 128MB 150x a že bych si všiml nějakého rozdílu se říct nedá. Tedy krom kapacity
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    A co zkusit hledat? Zjistis, ze A-data maji dost velkou poruchovst, ztraceji se data a podobne. Temat je tu vic nez dost. Co se rychlosti tyce, taky je tu temat hodne a zjistis, ze v PDA rozdil v rychlosti nepoznas...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Hybo ma pravdu, A-Data kupovat pouze pokud je Vam lito penez a dat :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    35

    Já bych oponoval, používám A-DATA víc jak rok a nikdy zatím žádný problém. No, asi jsem měl štěstí na dobrý kousek
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    54

    Citace Původně odesláno od Milan Hubka
    Já bych oponoval, používám A-DATA víc jak rok a nikdy zatím žádný problém. No, asi jsem měl štěstí na dobrý kousek
    Já bych taky oponoval, koupil jsem A-Data a za týden šla na reklamaci. Tak jsem radši koupil Kingston za málo vyšší cenu a hotovo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    Res Res je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    18

    Tak taky jeden názor do pranice) Já mám tu 1GB A-DATA 150 a šlape v pohodě jen jsem jí musel na začátku dvakrát naformátovat protože z ní nešlo číst.Teď už funguje naprosto perfektně.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    55

    Taky jedna zajímavost. Ve foťáku (Canon S2 IS) používám kartu A-Data 512 MB 150x, zatím k plné spokojenosti. Teď jsem si pořídil hw6515, která má sloty na mini-SD a SD. Do mini-SD jsem dal kartu na programy atd. a SD slot si chci nechat na data podléhající častější výměně (muzika aj.) a taky na možnost prohlédnout si fotky na trochu větším displeji, než má foťák. Jaké bylo moje překvapení, když po vložení A-Data karty s fotkama do PDA ji chtěl přeformátovat. To jsem mu pochopitelně zarazil a po bezpečném uložení fotek začal experimentovat.
    Vyrobil jsem pár nových fotek a vložil do PDA. Tentokrát jsem ho formátovat nechal a vrátil kartu zpět do foťáku. Ten jí nepoznal a musel jsem na ní udělat nový formát. Čili pro účely prohlížení nepoužitelné. Při prohlížení karty přes čtečku v PC byly čitelné oba formáty. Rozdíl nebyl ani ve FAT
    Zkoušel jsem i jiné karty, nějakou noname 32 MB na kterou šlo fotit i prohlížet bez problémů s formátem, teď jsem ještě zkusil Pretec 256 MB z ženina automatu a fotky šly taky prohlédnout bez problému.
    Zakopaný pes je tedy asi v A-Data. Přitom ve foťáku maká asi půl roku a stíhá vše v pohodě vč. videa
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    74

    Citace Původně odesláno od Mr. Death
    Citace Původně odesláno od Milan Hubka
    Já bych oponoval, používám A-DATA víc jak rok a nikdy zatím žádný problém. No, asi jsem měl štěstí na dobrý kousek
    Já bych taky oponoval, koupil jsem A-Data a za týden šla na reklamaci. Tak jsem radši koupil Kingston za málo vyšší cenu a hotovo...
    No vidíš, a já mám zkušenost, že jsou Kingstony (modré neHighSpeed) nejporuchovější. A-DATA nejsou zdaleka tak problémové, jen mají mizernou kompatibilitu, prostě nechodí v každém zařízení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Milan Hubka
    Já bych oponoval, používám A-DATA víc jak rok a nikdy zatím žádný problém. No, asi jsem měl štěstí na dobrý kousek
    Muzu potvrdit - koupil jsem si do PDA 1GB (ted nevim jakou), ale pak ji dal do fotaku a z foataku 512 A-Data do PDA, ze jsem momentalne nepotreboval tolik mista.
    A-Data byla nekolikrat z niceho nic treba pri prehravani MP3 prazdna a kdyz jsem kvuli TT byl pak nucen dat do PDA opet tu 1GB, tak se mi jeste nikdy nestalo, ze by z ni neco zmizelo. (v mem fotaku ale nastesti A-Data nezlobi)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    174

    Mel jsem 1GB MMC A-DATA v mobilu a uz sla za 0,5 roku 2x na reklamaci.. :
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    278

    mám obědnanou A-data 1GB a tady koukám, že sem možná měl počkat na jinou.. No snad mi ti nebude dělat takovýhle problémy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    2

    Včera jsem pořídil A-Data 1GB 150x, rychlost zápisu v mé čtečce byla 250 kb/s ( . Po low level přeformátování v Pocket Mechanicu se rychlost zápisu zvýšila na 1 MB/s, čtení 1,8 MB/s, což pořád není nic moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    A-DATA 50x ...používaná v MDA1,MPX200,fotoaparát Kodak.
    Po nákupu naformátovaná v PocketMechanic.Za 3/4 roku žádný problém.Buď mám štěstí,nebo je kolem A-DATA humbuk.
    Pokud se někdo nudí,může zadat do vyhledávání slovo "karta" a URČITĚ najde různé problémy s kartama od všech značek.
    Jediné co se nejvíce opakuje, je kombinace MDA1 vs A-DATA . To už asi není náhoda.Veterán MDA1 ale jen zlobí a trucuje
    A-DATA jsou nejlevnější a zařízení MDA1 používají právě méně movití majitelé karet A-DATA(mě nevyjímaje),tak jsme u jádra pudla.
    Je to tedy jen procentuální pravděpodobnost. Snad :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    46

    Ja jsem zakoupil i pres urcite varavne signaly 2 GB A-Data (kvuli TomTom), donesl jsem ji domu- naformatovat nesla.Pokusil jsem se na ni dostat cca 1,3 gb soubor (mapy) a vzdycky pred koncem mi pocitac psal, ze neni dostatek mista na disku, zarizeni je chraneno proti prepsani atd...Pak se mi tam postupne podarilo vse nastrkat po castech,ale karta nepracovala.Tak jsem ji vymazal a i kdyz byla prazdna, pocitac ji kolikrat vubec nerozpoznal,anebo ukazoval, ze je plna, neni na ni misto, nebo opet,ze je chraneno proti prepsani...no, takhle jsem se vztekal cely odpoledne, pak dosla trpelivost a sel jsem ji vratit...ubehlo uz 14 dni a novou kartu stale nemam,protoze probiha reklamacni rizeni a nikdo se s vama nepara, ze ji potrebujete rychle,bla bla.
    Dokazu pochopit,ze sem mel tu smulu a koupil vadnej kus,ale totalne me vytaci,ze kdyz vam ji prodejce sehnal do druheho dne od objednani, vy mu ji za par hodin prinesete vratit,ze je to zmetek,tak musite jako kreten cekat buhvijak dlouho, nez se to vyresi....proto bych doporucoval si pri koupi karty vyrobek primo na miste odzkouset a kdyz se jim do toho nebude chtit, tak jit proste tam, kde vam to umozni.FUCK OFF A-Data a ceskej reklamacni systema a ochota nekterych prodejcu
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Qmail a ostatní e-mailoví klienti na WM5 a WM6
    Od Azzie_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 15-10-2008, 07:34
  2. TouchFLO 3D - ostatní pluginy na Today
    Od KimiSK v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 18-09-2008, 23:29
  3. Qtek 8310 BT a ostatní příslušenství
    Od Šeba_oldd v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 14-01-2006, 10:43
  4. Jaké pouzdro na iPAQ a ostatní PDA?
    Od Pavel Koza v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 29-09-2003, 12:45