Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Infraport

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    21

    Prosím poraďte,potřebuji synchronizovat a hlavně dohrávat obrázky a zvuky do mob.tel Samsung E700 ,ale nemám na PC infra ,mám ale Looxe 718 s ifra jde to nějak skloubit,popřípadě existuje soft na PDA co přesouvá zvuky a obrázky,nebo jde nějak použít software v PC pře infra na PDA v kolébce ????
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Nakopiruj to z PC do PDA a pak "nabeamuj" do mobilu...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    21

    jak to myslíš ,když dám do PDA foto a dám odeslát přes infra tak Samsung ani neštěkne
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    infrak z PDA z PC nepouzijes, ale neni zadnej problem v PDA dat send, samozrejme, na telefonu musis zapnout predtim infrak, ten je bezne vypnutej...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    21

    No myslel jsem spíš něco jako třeba do PC Oxygene phone manager nebo Mobiledit nebo nějaký takový program.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Pokud jde o praci s daty GSM telenfonu pres IRDA na PDA, tak jsou aplikace jako BVRP PhoneManager, SmartGSM a dalsi, kazdy dela neco, je otazka, co chces delat, dalsi najdes v sekci SW, priopadne zkus zde.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. má infraport ???
    Od bmk v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 29-05-2007, 16:20
  2. Ako na infraport?
    Od vaskez_ce4you v sekci Motorola
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-03-2006, 23:58
  3. MDA a infraport?
    Od Feel_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 07-03-2004, 11:04
  4. Infraport
    Od Reddy v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 04-02-2004, 18:57