Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: VNC aplikacia ktora prezije switch user?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    49

    Potreboval by som VNC aplikaciu pre pc ktora prezije switch user - log in iny user - log off iny user

    najlepsie zatial obstala aplikacia bitween remote control, ktorej bezi SYSTEM proces. prezije aj switch user(do login screenu). problem nastane ked sa naloguje iny user. jediny sposob ako ziskat spat moc nad pc je nalogovat sa cez Terminal Services Client a resetnut pc. lebo po nabehnuti log in screeny sa server bitween remote control znova nacita.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    A mate ten VNC server pusteny jako sluzbu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    49

    skusal som viac VNC serverov. prave bezim na tightVNC(winVNC). spustanie u kazdeho usera som vyriesil pridanim do starup.
    je nejaky VNC server, ktory ostane bezat aj po logoff/switch user?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    RealVNC nebo UltraVNC bezi i jako sluzba s moznost automatickeho startu, takze je aktivni jeste pred prihlaseni, bezne jsem je pouzival na serverech...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    49

    dik. skusil som znova ultraVNC. minule som si nevsimol moznost aby sa aplikacia pustala ako SYSTEMova. teraz sa nemoze stat uz nic co by mi odobralo kontrolu nad pc. jedine ked niekto vypne PC :
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    ono i beznou aplikaci lze nastavit, nebo zmenit tak, aby se spustila po startu a ne po prohlaseni, i kdyz to uz je pres registry, nebo pres tweak aplikace...

    EDIT: myslel jsem prihlaseni, ne prohlaseni, to by jsme se nacekali
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    49

    dik, to sa hodi aj inokedy. uz som si to vygooglil.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. HTC mail - nepamatuje si user name?
    Od Carpenter_ce4you v sekci HD2
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 20-12-2009, 19:59
  2. Ktora aplikacia sa prihlasuje?
    Od Jameson_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-01-2008, 09:25
  3. Simple OS - netradicni user interface pro PDA
    Od Martynet_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 07-06-2007, 14:41
  4. Skype receiver switch
    Od Emir_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-11-2006, 09:29