Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: TomTom GO 700

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    21

    zdravim, jsem tu novej, takze mozna me budete kamenovat, ze uz se to probiralo. ale mam dotaz(kdyztak me nasmerujte nekam, kde najdu odpoved). koupil jsem si GO 700, zatim ji nemam pres carkit v aute, takze se pouze seznamuju. jde mi o to, jestli jde nejak provest editace jmen, ktere do tomtoma natahnu pres BT z mobilu. on totiz nejak nezpracovava diakritiku a ja mam v mobilu vsechna jmena s hackama, carkama, takze docela problem. jde to v tomtomu nejak upravit, prepsat apod? dekuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    21

    tak uz to mam, dobry
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    21

    ale mam jinej dotaz, jde do toho seznamu v tomtomu pridat jen jednotlivy kontakty nebo to musim udelat vsechno najednou? jde mi o to, jak se resi, kdyz si pridam jeden kontakt do mobilu. co pak? zas celkova synchronizace?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Nemejte mi to, prosim za zle, ale myslim, ze tady asi nebude nekdo, kdo vam bude nejak napomocen s timto zarizenim. Nevsiml jsem si, ze by toto zarizeni zde nekdo vlastnil. To jen tak pro informaci.

    Pokud mate moznost sparovat vas mobilni telefon s timto zarizenim, asi by nemel byt problem dany kontakt vyslat pres BT do tohoto zarizeni. Odhaduji.
    Njo, ale jak se ted tak divam do manualu k TT GO 700, tak asi jina moznost, nez znova prekopirovat seznam, nebude...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    21

    me prave nenapadlo jine forum nez tohle, kde by mohl byt nekdo, kdo zkusenosti s řadou GO uz ma. kazdopadne problem uz je vyreseny, sice trosku krkolomne, ale da se to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    A co zkusit třeba TADY?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-04-2008, 11:28
  2. Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 24-05-2006, 23:05
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-03-2006, 22:15
  4. TomTom 5.0, FSP 718, BT339, TomTom nenajde GPS
    Od gorgon_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-01-2006, 10:27