Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Backlight na 3850

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    12

    Na 3850 mam nastaven Backlight bez automat na pevnou hodnotu
    Stava se mi, ze pri zapnuti mi nefunguje podsviceni
    Jde to nahodne po vice zapnutich a vypnutich
    Podobne se mi to stava pri nastaveni AUTOMAT
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Ano, mne taky. A taky se nekdy po zapnuti stava, ze nic nereaguje a nejde ani vypnout az do resetu. A taky to blbne s pripojenim na zdorj, ze nezmeni podsviceni pri napajeni ze site. A taky nekde po vytahnuti ze site stale blika konrolka, ze se nabiji a nejde s tim udelat nic nez reset. A tak dale a tak dale :-))))))

    CEuky

    hybo, www.spektral.cz
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    12

    Takze jsem vlastne rad ze mi blbne tak malo.
    Mozna to v budoucnu odstani nejaky Win XP Pocket :-)
    [:sarcastic:]
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Mozna te to jen ceka :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    199

    Nechápu vaše problémy, pánové. Kdybyste měli jako já Jornadu 568, tak vás podobné problémy míjejí. Jinak nic proti iPaqům []
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    He he. Ani zadarmo a to myslim vazne. Radsej poriadne stroj, ktory mi ochorel ako hracku, ktora sice mozno nema choroby (a to ma, ale je ich na svete tak malo, ze sa k tomu moc ludia nevyjadruju :-) ale je to stale len hracka :-)

    CEuky

    hybo
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Ha, tak stejnej problem mne depta taky. No, zda se, ze je to dalsi "vlastnost"[] Bohuzel se mi zda, ze tech "vlastnosti" neni uplne malo. Uplne ze vseho nejvic mne depta problem s SD RAMkou, kazdou chvili musim resetovat a vyndavat/zandavat kartu, protoze ji po vypnuti zarizeni nedetekuje...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Hmm, a mne bylo divne proc mi MP3jky po zapnuti iPAQu miznou z playlistu :-) Tak vidim, ze dalsi zaludnost na svete :-)

    CEuky

    hyby, www.spektral.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    223

    He he. Ani zadarmo a to myslim vazne. Radsej poriadne stroj, ktory mi ochorel ako hracku, ktora sice mozno nema choroby (a to ma, ale je ich na svete tak malo, ze sa k tomu moc ludia nevyjadruju :-) ale je to stale len hracka :-)
    No asi bych měl věci uvést na pravou míru. To, že prodáváš jenom Compaq a všude ho propaguješ samozřejmě ctí tvojí obchodní čest, ale musím přiznat, že s žádným ze 4 zařízení HP PDA sem neměl tolik problémů, jako se svým iPAQkem.

    Je to tak, prostě seš proti HP zaujatej, ale do teď nevím proč. Obávám se, že ani ty to nevíš.
    Jo a jestli 38xx řada dělá takové problémy, tak nechápu, jak ji vůbec mohli vypustit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    mam te rad, ale jsi mimo. Prodaval jsem i jine veci a byla doba, kdyz jsem nedopustil na casio a ne proto, ze jsem ho prodaval. Ja to reknu tak. Ipaq mi tak moc vyhovujem ze bych ho ani s tema problemama, ktere ma nemenil na bezproblemovou jornadu. Jenze takove HP neexistuje. Stejne jako iPAQ ma problemy, ma i HP a skoro kazde zarizeni problemy. Mne iPAQ vyhovuje a je mi s nim fajn, oroto ho vychvaluju. Ja z toho nic nemama kazdemu rikam, ze neni jedine. Ale ja ho mam ajsem spokojen. Tak premyslet a pak psat, Ok? A hlavne me znas a vis, ze nejsem tak moc podplatitelnej :-)

    CEuky

    hybo
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Podsviceni (backlight) u N560
    Od tomasd_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 12-01-2010, 06:25
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-04-2008, 13:02
  3. nastavení backlight X500 WM6
    Od som.dav v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 28-05-2007, 18:14
  4. 3850 se mi nepřipojí k pc
    Od kingbean v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 05-05-2007, 07:30
  5. h4150 - backlight
    Od -jon2- v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-12-2003, 11:04