Česká T9 v Phone Pad pro MDA Compact.....,jde to ?
Mám jednoduchý dotaz. Jde nějakým způsobem přidat Českou T9 v Phone Pad do MDAc ???
Dík za případnou pomoc nebo nápovědu.
Jarda.
Dík za případnou pomoc nebo nápovědu.
Jarda.
mno, tak nevim, ale PhonePad posledni verzi ma jiz ceskou T9 integrovanou, k stahnuti na zda-developers, uz jsem tu dokonce o tom i psali a resili to....
Hybo
Hledal jsem na xda-dev...,ale nikde jsem nenasel PhonePad ke stahnuti...Muzes trochu vice navest ???
Dik.
Hledal jsem na xda-dev...,ale nikde jsem nenasel PhonePad ke stahnuti...Muzes trochu vice navest ???
Dik.
To bude tím, že jsou dva názvy pro jeden soft lišící se jen skinem. V tomto případě jde o Intelli Pad. Pro snažší hledání uvádím přesný název souboru. IntelliPad_Magician_T-Mobile_WWE_RC20.CAB
daww
Vim ze je to oprus,ale...I kdyz jsem to na xda-dev. nasel,tak ke stazeni to tam neni.Na ftp se neda dostat.Muzu te poprosit o blizsi navedeni ?
Vim ze je to oprus,ale...I kdyz jsem to na xda-dev. nasel,tak ke stazeni to tam neni.Na ftp se neda dostat.Muzu te poprosit o blizsi navedeni ?
Já myslel že to ani jinak než přes FTP nejde. Tedy ty downloady na XDA. Teď jsem to zkoušel a FTP připojení na XDA v poho fachá ? Co Ti nejde ?
daww
Tak jsem to nasel a uz je to i_JAMu...Musel jsem,ale prepsat jedno dll,protoze se to odmitalo nainstalovat...Jeste by to chtelo nejaky hezci skin...
Ale i tak diky za info...
Tak jsem to nasel a uz je to i_JAMu...Musel jsem,ale prepsat jedno dll,protoze se to odmitalo nainstalovat...Jeste by to chtelo nejaky hezci skin...
Ale i tak diky za info...
To je jednoduchý. Stačí tam přes Intelli Pad přeinstalovat PhonePad_Magician_Generic_GER_RC12.CAB. Čeština tam zůstane, ale celý je to moc pěkný viz obr.1. Jo ten program je pak v němčině, ale myslím že těch pár nastavení není problém. Je samozřejmě nutné po instalaci zvolit češtinu viz obr.2
[QUOTE="Jarda Lukas"]Musel jsem,ale prepsat jedno dll,protoze se to odmitalo nainstalovat[/QUOTE]
Myslíš asi přejmenovat ? To je nutné v případě, že je Intelli Pad již nainstalovaný, neboť je stále aktivní a dll tm pádem nejde přepsat novou dll. I když si myslím, že by bohatě stačilo do adresáře Windows nakopírovat jen soubor s češtinou ??? Jestli má někdo nainstalovaný InteliPad bez češtiny a chtěl by to odzkoušet ať pošle SZ a já mu to pošlu. Tedy jen ten soubor české T9.
Otázka pro moderátora: Pokud by fungovalo jen přidání češtiny do již instalovaného IntelliPadu, bylo by možné ten soubor zde vyvěsit ?. Nemyslím IntelliPad, ale právě jen tu českou T9 ???
Myslíš asi přejmenovat ? To je nutné v případě, že je Intelli Pad již nainstalovaný, neboť je stále aktivní a dll tm pádem nejde přepsat novou dll. I když si myslím, že by bohatě stačilo do adresáře Windows nakopírovat jen soubor s češtinou ??? Jestli má někdo nainstalovaný InteliPad bez češtiny a chtěl by to odzkoušet ať pošle SZ a já mu to pošlu. Tedy jen ten soubor české T9.
Otázka pro moderátora: Pokud by fungovalo jen přidání češtiny do již instalovaného IntelliPadu, bylo by možné ten soubor zde vyvěsit ?. Nemyslím IntelliPad, ale právě jen tu českou T9 ???
No nad tim pridanim jen ceske T9,tedy jen toho souboru jsem taky premyslel,ale neudelal jsem to. Mozna jsem udelal chybu,po dalsim HR to ale skusim udelat...
No - ja si upravil IntelliPad v nejnovejsi verzi k obrazu svemu... Zadny skin (takze defaultni), a jako vychozi je ceska T9 - ani se uz nemusi nastavovat pres menu. A to mam primo v PseudoExtROMce... Kdyby mel nekdo zajem, tak http://kato.webik.org/IntelliPad-Default_Skin-and-CZTx.cab - schvalne je v tom odkazu jedna chyba - kdo prijde na to jaka, tak si to muzes stahnout :D A vlastne snad tolik neporosuju pravidla, tak to tady vydrzi dyl :cool:
Asi jsem lama ale nejde mi to nějak nainstalovat. Furt to tvrdí, že je používána knihovna a není možno provést instalaci. A původní IntelliPad odinstalovat nejde z téhož důvodu. :evil:
huráá, česká T9 mi po instalaci popsané verze intellipadu funguje.
jen to má jednu mouchu:oops: když píšu česky, tak se SMS zkracuje...
víte někdo, jak na to?
nějaký plug-in na ořezání čárek, háčků?
nebo existuje verze s "ceskou" T9 bez háčků čárek?
dík Pavel
jen to má jednu mouchu:oops: když píšu česky, tak se SMS zkracuje...
víte někdo, jak na to?
nějaký plug-in na ořezání čárek, háčků?
nebo existuje verze s "ceskou" T9 bez háčků čárek?
dík Pavel
Kato, neumíš také upravit IntelliDialer pro WM5? Jde o české znaky pro samotné vytáční/vyhledávání v kontaktech. Na diskuzích je uvedena knihovana intellidialer.dll, ale ta ne WM5 není. Jde to pouze pro WM200SE.
Díky mockrát, tohle je jedna z nejdůležitejších funkcí pří vytáčení.
Díky mockrát, tohle je jedna z nejdůležitejších funkcí pří vytáčení.
Super sqela vec :-)
Jen bych mel takovej dotazek. Jestli by slo nejak nastavit aby po stisku nejake klavesy zarizeni misto tutnuti zavibrovalo.
Pokud by to nekomu pomohlo tak na XDA jsem nasel navod jak to provest u InteliDialeru...
[QUOTE]by StronG01
I find the way!!!!!!!!!!!
for i = 0 to 9
Give an example for "i" Button:
HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Sounds\Dtmf "i"
1. Rename Standart DWORD parameter "Sound" to "Sound1"
2. Create new String Parameter "Sound"
3. Assign value *vibrate* to this new parameter.
next i
[/QUOTE]
Jen bych mel takovej dotazek. Jestli by slo nejak nastavit aby po stisku nejake klavesy zarizeni misto tutnuti zavibrovalo.
Pokud by to nekomu pomohlo tak na XDA jsem nasel navod jak to provest u InteliDialeru...
[QUOTE]by StronG01
I find the way!!!!!!!!!!!
for i = 0 to 9
Give an example for "i" Button:
HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Sounds\Dtmf "i"
1. Rename Standart DWORD parameter "Sound" to "Sound1"
2. Create new String Parameter "Sound"
3. Assign value *vibrate* to this new parameter.
next i
[/QUOTE]
Zdravim,
jsem nejaky zmateny... ale nedari se me hodit tam cesko T9.muzete me nekdo poradit jakou prejmenovat tu dll?
jsem nejaky zmateny... ale nedari se me hodit tam cesko T9.muzete me nekdo poradit jakou prejmenovat tu dll?
Pri instalaci ti to napise ze nemuze zapsat jeden soubor, protoze je pouzivany. - to je on.
[CODE]IntelliPad.dll[/CODE]
[CODE]IntelliPad.dll[/CODE]
Co zkusit pri instalaci dat pristroj do flight mode (rezim letadlo) telefonni a vlastne cela bezdratova cast se vypne a nemel by byt pouzivan ani intellidialer