Zdravím.Existuje aplikace pro PPC jako je na PC a to Power Point?Pokud ano,poraďte,kde.Dík.
Zdravím.Existuje aplikace pro PPC jako je na PC a to Power Point?Pokud ano,poraďte,kde.Dík.
Me by zajimala prohlizecka
existuje, resco photo viewer
1. Pocket Slideshow
2. Albatros Slides
3. ClearVue Presentation
To staci, ne?![]()
U MDA 3 je vcelku dobrý prohlížeč prezentací. Je to dodávaný v extendet ROM. Je to již zmiňovaný ClearVue Presentation v2.4 a fachá vcelku v pohodě
Ja pouzivam Pocket Slides 2, me vyhovuje nejvice, bohuzel ale neni zadarmo. Informace o programu najdes tady.
Jeste snad Repligo je velice zajimavej produkt, vyhoda je, ze sveho casu byl jedinej, co sel i na smartech, ted je to mozna jiz trosku jinak....
EDIT: hmm, ted si uvedomuji, ze si nejsem jist, jestli to zvladalo PP
Ja si vystacim s PowerPoint Mobile, ktery je standardni soucasti WM5 (jenom takove rypnuti pro ty, co furt maji neco proti te alfe WM5 na MDA II)![]()
Me by stacila pouze prohlizecka a co nejmensi co dovelikosti instalace.
Mohu někoho zkušenějšího (je vás jistě velmi mnoho) požádat,kde ty programy které pracují stejně jako power point najdu.Já mám fakt málo času.
Šloby to nějak poslat,nebo někde najít.Původně odesláno od daww
Šlo.
To jsi mě teda dostal, kolik toho dělaj. A kompletní balík za 29,90 docela ujde - myslím cenově. Taky to mohli narvat k III komplet![]()
![]()
![]()