Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Přesunutí zvuků, templates pro kontakty a foťák na kartu u MDAc pro uvolnění RAM

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Zdravím,
    potřebuji co nejvíce uvolnit místo v RAM, tak jsem skoušel přesouvat templates z dokumentu a velky wavy na kartu. Po řesunutí je ale MDAc nevidí a nemužu e použít
    Nevíte někdo, jestli se dá někde v registrech nastavit cesta ke temto souborum, abych je mhl mít na kartě?
    Předem děkuji.
    PS: jestli nekdo máte jiné tipy jak uvolnit pamet RAM tak by mi taky pomohly.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    WAWy z karty -návod :
    http://www.krugi.umimto.com/view.php?cisloclanku=2005012601
    Odzkoušeno na mém stroji.
    A na vyčištění používám freeprogram FastCleanup:
    http://www.ce4you.cz/software/list.asp?s=FastCleanup&p=1
    Nebo placený Pocket Mechanic.Ten je vážně super :
    http://www.ce4you.cz/articles/detail.asp?a=87
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Diky za pomoc, ale ja bych spíš potřeboval přesměrovat ty zvuky co jsou přímo ve složce Windows (konkrétně T-Mobile1,2 a 3) jsou to skoro půl megové wavy. Soubory v tehle složce (Windows) se totiž používají u "New message" a "Reminders" a u všech ostatnich udalosti krome "Incoming Phone Call"

    Kdo ví tak prosim poraďte. Předem dík

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=4300Zkus využít něco z tohoto. Doporučuji věci z RAM nemazat, ale pro jistotu zkopírovat do "archivu" na kartě, aby v případě problémů bylo možno zkopírovat zpět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    Přesně tak.Ze složky Windows jsem jenou smazal prázdný adresář My Picture a bylo hotovo...HR (
    Takže bych to tam raději nechal.Myslel jsem ,že potřebuješ nějak přidat další WAWy tak,aby neubíraly místo v RAM.A i to mi bylo divný,protože já mám 32 ale ty 64MB
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    To ja uz toho smaznul dost a nastesti se nic nestalo.. když to tady tak ctu tak uz se na to radsi vykaslu.
    Ale preci jenom, ty wavy me stvou! Proc jsou rozdilny zvukovy soubory pro zvoneni telefonu a ostatni upozorneni, to nechapu (
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    A udělal jsi už SoftReset(SR) ?Mě se to právě sesr...až po SR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    Jestli ty 3 půlmegový wavy nejsou přímo v romce a chceš uvolnit místo, tak je prostě vymaž a používej jiný zvuky, kterejch je ve windows dost na tvrdo, takže stejně smazat nejdou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    no to teda nevim, v MDAc jsem nemel ani jeden pouzitelnej zvuk pro SMS nebo budik (teda rome tech TMO)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-04-2009, 15:12
  2. Jak udělat aby se mi kontakty ukladali na sim kartu?
    Od Vavroch_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-12-2006, 20:09
  3. Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 16-02-2006, 10:56
  4. foťák na MDAC
    Od salvator_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 25-07-2005, 18:45
  5. ma cenu do mdac kupovat rychlou SD kartu?
    Od whocares v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-07-2005, 17:50