To tam nemate ani ADSLko? Na www.dsl.cz si muzete overit dostupnost podle telefoniho cisla...
To tam nemate ani ADSLko? Na www.dsl.cz si muzete overit dostupnost podle telefoniho cisla...
ADSL? Myšleno jako "lepší" pevná linka od telecomu? To nevím, ale podle telef.č. nic neověřím - mám mobil (teda spíš dva až tři :? ), nemám "pevnou".Původně odesláno od beecher
A zařizovat "pevnou" - jen kvůli netu mi přijde jako naprostá blbost. ... takže mám net pouze GPRS - což je velmi pomalé a velmi drahé řešení - třeba v neděli - vlezl jsem na net - otevřel příslušnou stránku - zkopíroval text z jedné web stránky do pocket PC - excel - odhlásil se .... zavěsil .... cca 49 Kč mě to stálo - otázka tak 15 minut a trochy textu ...![]()
![]()
Dokud u nás budou takovéto telekomunikační služby .... pánbů s náma a zlý (telecom) pryč ... :sarcastic:
To, jestli si poridite pevnou linku kvuli ADSL necham na vas, ale na to GPRS doporucim nejaky unlimited tarif. Na polovinu castky vas vychazi denni naklad.
Pevnou linku si teda urkytě nepořídím .... a unlimited tarif ... asi taky nee ... nemám mobil n smlouvu a ani nechci .... jak se říká v jedné reklamě ... "paušál, paušál a zase paušál..."Původně odesláno od beecher
Bez netu je sice zle, ale na druhou stranu platit tisícovku měsíčně a pak si občas spustit net a "brodit" se rychlostí kterou operátor na "venkově" poskytuje (tedy řádově jako vytáčená linka či o nějakých pár kbps navíc) mi přijde jako vyhazování peněz.
To by mělo smysl při garanci minimálně 128 kbps či při dnešních velikostech webowek už spíše 256 kbps - pak jsem ochoten řekněme tu tisícovku měsíčně dát. Za GPRS "rychlost" NE!
Go a Twist (nevim jak Oskarta) umi take "unlimited"...![]()