Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 32

Téma: Přechod na verzi 1.43 (MPx220)

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Je tu někdo s touto verzí?? Mám mpx220 teprve pár dní a co jsem se díval, tak mám verzi 1.320. Na netu motorola pro nás nic nenabízí a tenhle update je pouze pro severní ameriku. Moc názorů jsem o tom neslyšel, jak to je a tak se ptám. Stojí za to to updateovat a jde to vůbec nějak rozumně?? O co přijdu a co získám?? Stabilita, schopnosti atd... Momentálně mám třeba problém s propojením s PDA. Spáruju, ale nemám tam službu pro vytáčení modemu, takže se z PDA přes telefon nedostanu na net :-( ani ten návod, co tu někde byl mi nepomohl, vyřeší se to tím?? Pak jsem vůbec nerozchodil MMS, chybí mi nabídka v menu. Nerad bych přišel o češtinu v kalendáři, v SMSkách mě netrápí...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Update ROM to nevyresi, ten navod je jedinim resenim, jak pripojit PDA pres MS Smartphone na Inet. Paroval jsi nejdrive mobil->PDA?

    A ta 1.43 je opravdu pouze pro US. Ac je MPx220 quadband, takze to muze byt jedno, ale nejak ty updaty nesedi na telefonech prodavanych v EU...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    To jsi mě teda moc nepotěšil :-(
    Jasně, dal jsem nejprve vyhledání na telefonu, našlo to PDA a na PDA se to tím automaticky přidalo do spárovaných... jenže v dostupných službách je jen kalendář, soubory a email :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    A zkusil jsi dat v PDA, aby se BT Manager primo spojil s telefonem pro Dial-Up?

    Ten navod je tady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    zkoušel jsem to z PDA definovat jako nové připojení a vyhledat modem, ale ani to neprošlo a při normálním připojení z PDA mi to dělá to samé, spáruje hned, ale bez možnosti dial-upu :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, ja mel tu Motorku pujcenou s nejakym starsim firmwarem, kde se prave zobrazoval pouze ten Dial-Up profil. Takze bych to videl na to, ze nekdo zapracoval v Motorole, aby to tam radeji vubec nebylo...

    Hm, jak to tak sleduji, jeste ze jsem si ji nekoupil, jak jsem puvodne chtel...

    Jeste mne napada, neobjevila se v Bezdratovem modemu volba BlueTooth?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    Hm, jak to tak sleduji, jeste ze jsem si ji nekoupil, jak jsem puvodne chtel...

    Jeste mne napada, neobjevila se v Bezdratovem modemu volba BlueTooth?
    já si jí bohužel koupil :-( i když ostatní věci fungují zase dobře, hlavně co se týká plánování schůzek a tak...
    Kde myslíš v "bezdrátovém modemu"?? V telefonu jak se aktivuje modem?? Tak ne, je tam jen infra nebo USB. V PDA jsem zkusil připojení přes bluetooth, ale prý nic nenašel... škoda, ještě to zkusím dneska večer rozchodit na notebooku, jestli to půjde, třeba aspoň přes kabel...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    S notasem by nemel byt problem...

    Bohuzel je v Motorce a ve vsech ostatnich WM Smartphonech ten zpatlany MS BT Stack, proto ani jeden nejede poradne (tedy s PDA jako modem)... Doufam, ze to ve WM5 uz konecne udelali poradne, protoze to je fakt hruza...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Co jsem tak četl o WM5, tak to nebude žádná sláva, osobně se mi ten systém moc nezamlouvá, ale to jen co jsem o něm četl, uvidíme, co z mrkvosoftu nakonec vypadne ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Zadna slava? Hm, ja se WM5 nemuzu dockat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    dobře dobře, nebudu ti brát iluze ;-) náhodou nevíš, kde bych našel ovladač pro modem na notebooka?? na tom CDčku to nikde není :-( je to snad nějaká německá verze nebo co... a u motoroly jsem to nikde nenašel... nebo neumím hledat??
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Proc brat iluze? Ja jsem velmi dobre seznamen, co od toho systemu mam ocekavat, akorat nevim, jak to dopadne na SmartPhonech...

    Ad driver: Myslim, ze neni ani potreba... Ja na svou Nokii pres BT taky zadny ovladac nepouzivam, zalezi na tom, jak sikovny mas BT manager na PC...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak jsem ten modem na notebooku neorzchodil :-( detekoval se v pohodě, našel dokonce nějaký ovladač. Informace z modemu jsem taky nějaké dostal, ale po definici připojení a vytočení skončil jen u vytáčení a jinak nic :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    U ktereho operatora jsi? Dal jsi tam i ten AT inicializacni retezec?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Jsem u t-mobile. Ten inicializační řetězec jsem tam dal a vypnul i čekání na oznamovací tón, pak začal modem komunikovat, ale jen když jsem po něm chtěl informace, vytáčení nezabralo ani tak...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Přechod z dumbphone
    Od bunga v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-08-2007, 18:25
  2. Přechod z MDA Compact na MDA Vario
    Od sirandrew v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-02-2007, 09:35
  3. Přechod z MDA I na Vario - synchronizace
    Od du.du v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 27-02-2006, 23:24
  4. přechod ze zimy do tepla
    Od suspected v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 26-01-2005, 14:13
  5. Přechod z 3760 5550
    Od zsadek v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-10-2003, 13:55