Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 42

Téma: Gibo SMS

  1. #16
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    No já nevím.Používám to na mobilu a uplně v poho, ale na MDA II mi to nejde oeslat.Stále to píše že se nezdařilo připojení k internetu.Přitom vše ostatní, IT, pošta atd funguje bez problémů.Připadá mi to jako by to nemohlo najít datový profil, přes který se to má odeslat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    45

    Ja GIBO používám na MDA II už dost dlouho a funguje bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    A jak jsi to nastavoval? Jen číslo , heslo a jmeno pro odpověd?
    Fakt nevím proč mi to na MDA II neběhá
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    0

    ja ho pouzivam na MDAII a bez problemu.
    Pokud ho mas zaregistrovany (zakoupeny) tak vypln jak tel.cislo, tak i heslo. pokud ho nemas zaregistrovany, tak nech jen cislo... ale myslim ze tohle by na odesilani nemelo mit vliv, mas nahranou tu aktualni verzi 2.0 ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Jasně že mám novou verzi. Zkoušel jsem to i s jinou simkou ale nejde a nejde :
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    157

    Citace Původně odesláno od dzony
    Pochopil jsi špatně,stačí přečíst jen tyto 2 stránky diskuse o Gibu.....
    Pochopil, precetl uz dovno i stahnul ALE spatne se vyjadril, sorry. jde mi o to ze je to POUZE exe soubor a s tim si jaksi v IIIce nepomuzu ..... :-(
    ..... a tak je to skoro ze vsim
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    95

    Pochopil, precetl uz dovno i stahnul ALE spatne se vyjadril, sorry. jde mi o to ze je to POUZE exe soubor a s tim si jaksi v IIIce nepomuzu ..... :-(
    Jak si v IIIce nepomůžeš?Pouze exe soubor?To co jsem sem vložil je exe soubor který máš spustit v PC a přes AS se ti to nainstaluje do III jako jiný programy a jestli ti jde o cab soubor tak jeho získání jsem zde už taky popsal.Tak v čem je problém?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Dzony prosím oprav si citaci - rozhazuješ stránku
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    157

    Citace Původně odesláno od dzony
    ... je exe soubor který máš spustit v PC...
    A to je prave ono, ja PC nemam, pouze III.

    ... jestli ti jde o cab soubor tak jeho získání jsem zde už taky popsal...
    Tak jak se ziska *.cab, jsem nepostrehl. Pokud je to slozite, tak to jde mimo me. Nejsem soft-nadsenec, radeji nekomu zaplatim, at to udela. Delam to co umim, co ne, je prace pro druhe, ale jdu to probehnout treba to najdu a zvladnu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    157

    Tak jsem si to procetl a dle meho nazoru .... Na instalaci potrebuji PC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    95

    Takze ty fungujes jen z IIIky?To znamena ze potrebujes cab.Rozbalit(zip) ho umis?Kam ho chces poslat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    157

    Citace Původně odesláno od dzony
    Takze ty fungujes jen z IIIky?To znamena ze potrebujes cab.Rozbalit(zip) ho umis?Kam ho chces poslat?
    Halelujaa, pochopili jsme se. Jo jedu pouze na IIIce. Samozrejme zipka neni problem. Rikas poslat? Poslu ti pres SZ m@jlika
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    157

    Po drobnem nepochopeni s "dzony-m" jsem se dopracoval az instalaci programu. Muj dalsi krok byl na stranky gibosms, provedl jsem registraci, dostal kod a prosel na stranku kde jsem kliknul na zmenu profilu. Bohuzel to bylo vse kam jsem dosel, znovu nactena stranka na me vyhrkla ze "nejsem prihlasen". Delam neco spatne, nebo mam opet litovat ze vse absolvuji s MDAcka?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    325

    kdyz mas registraci uz vubec na stranky lizt nemusis,ja dokonce na MDAc ani nejsem registrovanej na strankach .. nbaistaloval jsem gibo , vypln cislo .. v nastaveni .. t-zones login a heslo a jedu .. po odeslani me pekne ukazuje kolik mam jeste volnych sms z tech 20 .. je to do pohody..drive jsem to resil posilan emailu na mobilni emaily kamosu,ale tohle je spolehlivejsi ..

    jinak jediny co me "vadi" je,ze se v adresari z kontaktu neukazuje u jmena znacka operatora me by to pomohlo,kdyz eurotel pres web branu umi jen 60 znaku..dal bych si na to pozor...

    dokonce si jako jedinej program za svych 10 let na netu,tenhle program koupim,ikdyz se hoooodne osivam..ale asi joo

    EDIT: prehlid jsem toto :
    Na SMSky do Eurotelu je nastaven limit 56znaků. Pokud je vaše sms delší, program ji rozdělí na více částí a odešle.takze pak je to uplne do pohodyyy
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    157

    Citace Původně odesláno od Ganja
    .... vypln cislo .. v nastaveni .. t-zones login a heslo a jedu ...
    muj soucasny stav:
    Po HR lezi Gibo na zalozni karte a az se najde nekdo kdo mi to komplet nastavi, pak ho budu pouzivat. Bud je to lenost nebo pohodlnost, ale ja to proste nastavovat nebudu ....
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Gibo SMS- nefunkční contact list
    Od symmetry_ce4you v sekci Touch Pro
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-01-2009, 22:31